fredag, september 1

Lugn kväll i Falkenberg

Har varit lugnt ikväll. Till följd av det har jag hunnit skriva en hel massa jag hade liggande. Mycket bra, mycket bra. Ska nu snart slå ännu en signal till Polisen och förhöra mig om fredagskvällen i Falkenberg. Om allt är fortsatt lugnt så stämplar jag ut. Ska äta sen middag med Henrik.

Sötaste gratulanten

Sköna september

"Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are

As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends"

(Green Day.)

Peter Käck (bloggvän, i länklista) verkar precis som Green Day inte uppskatta september. Själv tycker jag det är en månad som är otroligt fin. Flera födelsedagar i familjen, vacker sensommar, mycket spännande fotboll och ... fyll på den som vill.

Hurra

Med blommor och blader har jag blivit uppvaktad idag. Det trots att firandet är lagt till imorgon. Vaknade av Henrik som sjöng för mig fint. Frukost ihop. Sen lite trädgårdsarbete följt av VM-semifinal basket på Viasat. David/Grekland slog Goliat/USA till vår stora glädje i en välspelad och mycket spännande match. Jonte Karlsson gick upp i falsett ett par gånger åtminstone.
Sen lite mer trädgård innan föräldrarna bjöd på lunch. Gott och trevligt med pyttipanna och paket. Fin sjal de köpt på Irland i somras. Svepte på mig den och blev skjutsad till jobbet. Kort pitstop på Systemet för vininköp till morgondagens fest. Går alltså kväll. Möttes av två grattiskramar mer eller mindre i dörren. Det är en fin dag.

torsdag, augusti 31

Varde sol

Åh, vad den skiner härligt. Är led ig och har gått på stan med mor. Pekat ut födelsedagspresenter inför morgondagen.
Närmar mig 30 nu. Hann också med lunch med Johan som jag hämatde upp i valstuga. Hans partikollegors försök att värva mig gick i stöpet.

onsdag, augusti 30

Ryssar och wookat

Nu på förmiddagen ska jag iväg för att träffa tio ryssar och en Fegenbo. Sen när jag kommer tillbaka blir det leftovers. Wookade grönsaker. Jag jillar Royal Thai här i Falkenberg. De imponerar till och med på storstadsbor. Förutom att det är gott får man varje gång så mycket att det räcker till minst en måltid till.

tisdag, augusti 29

Getingen och flickan

Det var en gång en flicka som skulle måla hus. Men getingarna tyckte inte om penseln när den kom. Så getingarna attackerade flickan. Bättre fly än illa fäkta tänkte flickan som fem meter trilla ner. Hon slog sitt huvud, rygg och höft. Ambulansen tog flickan till sjukhus. Doktorn till slut kunde säga att en ängel vakat över flickan som trots allt var hel. Bara lite blå och stel. Och stungen gånger tre. Flickan fick så komma hem. Geting syntes inte till. Flickan målar inte mer.