torsdag, december 8

De lyckligt lottade

Jobbar hemifrån och tv:n står på. 5:an. Pråmar för "Dolce Vita" där man visst ska få möta de lyckligt lottade. Det ska handla om foolket kring Stureplan. Några tjejer i samma fula och säkert svindyra leopardklänningar pratar om att man ska dra upp klänningen lite till, för då får man lite fler blickar på sig. Även från de avundsjuka bräker den ena fram på östermalmska. Allt andas dumhet, från programledaren till innehållet. De lyckligt lottade. Hmmm...

Igår kramade min chef mig och hon sa att jag gör ett så bra jobb. Sen när jag stod i sunkiga arbetkläder och skrapade bort tapetrester kom H och höll om mig länge. Vi bara stod så i det som ska bli vårt nya hem. Sen slank jag in hos ma och pa. Fick med mig ischoklad som ma köpt åt oss på GeKås. Pa pratade lyriskt om matchen i tisdags. Vi vann med 113-35 och spelade en härlig basket. Jag fick ett sms av Maria som ville understryka hur mycket hon ser fram emot lunch ihop imorgon fredag. Syster Johanna ringde bara för att mysprata. Jag läste Aftonbladet och blev sur för att inte syster Jennifer var på bild från deras 175-års fest, hon är ju bäst på stället.
Imorgon ska vi till mina gudföräldrar för kombinerad födelsedags- (mas, pas och gudmors), jul- och vm-lottningsfest. På lördag är det först match och sen oglamorös men rolig julfest med basketen i vår hall. På söndag ska H och jag åka och hämta vårt kök. Lidingö på IKEA. De lyckligt lottade.

måndag, december 5

Recension



Onsdags kväll gick jag mig i huvudstaden ut med syster, svåger och nära vännen Erika.
Texas Longhorn blev vår oas för kvällen. De två unga tjejerna beställde varsin "Ladies" medan Jennifer åt chili och Rikard ribs. Öl för tre och vatten för en. Till dessert härliga milkshakes med lite gott i.

Mat ++++
Dryck ++++
Dessert+++++
Personal +++++
Atmosfär +++++
Sällskap +++++ +

För en avslappand kväll med vänner kan jag inte tänka mig ett bättre ställe.

söndag, december 4

Helgens

Jillar:
* Julfesten med jobbet i fredags var superkul. Fyllde Lusthuset. Satt själv mellan två brandmän, båda mkt trevliga. Den yngre utgjorde tillsammans med coola och roliga Martina (Klitterbadet) och mig kvällens trio. Höll igång bra.

* Har ägnat vilodagen åt att städa undan i lägenheten inför morgondagens visning.

* Käck som lovar stödja...

Jillar inte:
* Juventus har sådan tur. 85:e minuten. 1-1. Fiorentina haft tre i virket. Extra jobbigt med H:s hånflin åt detta.

* Tråkigt väder. Var så fint i Stockholm med snö.

* Tidsbrist. Hinner inte träffa min söta Moster som är på besök, så mycket som jag vill.

Update: FY BÖVÖLEN VILKEN TUR DEN GAMLA DAMEN HAR! 1-2...