onsdag, oktober 3

För mycket sallad

Sen jag började här har jag ätit sallad 17 gånger. Härligt varierad jag är. Dyrt blir det också. 60 kronor för lite grönt spikat med skinka eller kyckling. Nej, det fungerar inte. Från och med imorgon kör jag pulver. 20 kronor påsen och slimmande.

tisdag, oktober 2

En perfekt indisk TV-middag

Nybakat nan.

Rykande het och mumsig Tikka Masala.

Champions Leauge på

En perfekt indisk TV-middag

Nybakat nan.

Rykande het och mumsig Tikka Masala.

Champions Leauge på TV med

En perfekt indisk TV-middag

Nybakat naan.
Rykande het och mumsig Tikka Masala.
Champions Leauge på TV med Zlatan och Inter, samt Roma- Man U.

Randiga intressen

Tre randiga lag i allsvenskan intresserar jag mig för. Det är först och främst Brommapojkarna. Som jag hoppas att de ska lyckas klara sig kvar!
Min önskan var att Gais skulle åka. Av den anledning att det är ett lag jag inte känner något för. Trelleborg tycker jag om efter matcher på pressläktaren på Vångavallen. Deras förmåga att alltid komma igen är verkligen härlig och så Skåne-aspekten på det. Örebro känner jag egentligen inget för. Men efter tvångsdegraderingen som var grymt orättvis (snacka om att HIF skulle flyttats ner också i så fall) tycker jag man förtjänra allsvensk plats i alla fall ett år till. Varför jag vill ha kvar BP? För att det är en kulubb med genuin ungdomsverksamhet och trots det finns det en litenhet över laget som charmar mig.

De andra två randiga lagen är Göteborg och Djurgården. Usch, jag vill verkligen inte att något av de lagen vinner SM-guld. Mycket hellre Kalmar då. Elfsborg är nog tyvärr borta nu. Likaså Halmstad. Mitt kära HBK som jag mer än gärna hade sett vinna.

måndag, oktober 1

Samma gamla visa

På Lindex nu på lunchen. Skulle köpa svart skinnkjol. Den släpps idag i Lindexs Pink Collection där 10 procent går till bröstcancerfonden. Helt i linje med min välgörenhetsshoppingprincip. I alla fall så fanns den inte. Nej, den kommer bara till storstäderna...

söndag, september 30

Helgsammanfattning

Hela sl'kten har varit samlad i helgen för att fira Mamma 60 år och Jennifer 35. Väldigt trevligt och roligt. Gamla minnen, nya upplevelser. Märta är såklart vår stora glädjekälla. 19 månader av kärlek nu.

Vi har hunnit med trädgårdsjobb också. Vi (Henrik med lite assistans av oss andra) har planterat häck på vår baksida. Blev jättefint.

Jag har varit halvsjuk. Var riktigt dålig torsdag och fredag, men sakta bättre.

Imorgon väntar nya tag på jobbet. Ser fram emot en ny arbetsvecka då vi förhoppningsvis mottagit många anmälningar till den konferens vi håller på med.

För i övrigt har Johannas Patrik lagat jättegod mat hela helgen och borde göra slag i saken och göra kockyrket till sitt.