tisdag, april 10

Resumé av påsken 2007

Skärtorsdag: Häng med guddotter på dagen. Återinvigning av Bratts nattklubb på kvällen.

Långfredag: Trött i soffan. Dålig. Såg allsvenska premiären och njöt av Brommapojkarnas vinst.På kvällen häng med guddottern och sen middag med H.

Påskafton: Godisägg, pussar med världens sötaste påskgumma, god mat, familj, sol, haltjoggade 8 kilomter och kände bara av benet lite, lite mer mat, dålig film för dåsig familj.

Påskdagen: Väldigt goda vänner på frukost, sen lunch hos Henriks föräldrar på Åhs, lång promenad och inspektion av ägorna, tussilago, gos med guddottern, sen kalvköttsmiddag, fotoalbum från barndomsåren.

Annandag påsk: Såg Henriks Vessige slå Böljan i DM. Spännade match som avgjordes med straffar. Sen hem och lunch med mamma och syster Johanna. Gjorde i ordning Märta och tog med henne ut i solen för att titta på när mitt lag spelade i Svenska Cupen. Tyvärr blev det förust, men Märta hade kul bland bollarna. Sen reprisen av HBK-HIF, familjemiddag där det serverades god kalkon som svåger tillagat.

En fin påsk med andra ord. Nu sitter jag uppe och har ett öga på CSI Miami och fyller samtidigt i en lite blanketter inför dansgalan. Tidigt möte imorgon. Sen lovat att guida svåger på Gekås.