lördag, september 16

Pyrusseger?

Vinst mot Halmia borta idag. Underbara 3-2. Kroppen undrar vad jag gör. Hostig och snuvig med feberinslag hel vecka. Därav ingen träning. Sen match i 90. Nåväl, nu gick vi om dem och är bästa halländska lag i vår serie där vi nu innehar plats fyra. Nu säger kroppen att en sån här seger till och .. host..host.

Henrik tog också med sig vinst. Träslövsläge 0, Vessigebro 1. Nu är de bara ett poäng efter Trönnninge som ligger på andra plats och säker uppflyttning. Dessutom höll Vessige ifrån för andra lag som vill knipa kvalplatsen. Spännande två sista omgångar där nu.

Var bortbjudna på Kräftskiva ikväll. Men orkar inte. Har jobbat mycket, är halvsjuka och ska båda jobba imorgon. Så vi nöjer oss med att sätta upp lite hyllor och Intermatch i soffan.

Snabbare Jill

Äntligen. Bredbandet är här. Och fungerar. Duktiga Henrik installerade här på morgonkvisten. Har varit drögt tidigare men går nu med fin fart. Ibland, dock bara ibland, så är tekniken underbar.

onsdag, september 13

Gran vs. Bok




Min lilla bonde är på väg att plantera gran. Meningen är att jag ska hjälpa till. Det ser jag fram emot. Det är ädelgran vi ska sticka ner i backen. För framtida försäljning. Tänker oss att bli rika på detta. Skratta den som vill. Julgranar never goes out of stile.

Annars tycker jag bättre om lövskog. Skrev förra lördagen om att kommunen planterat bokskog i Ljungby. Kommer bli jättevackert där. Och mina barn lär i alla fall få uppleva det. Hade med mig duktiga Ola Folkesson som fotade detta jobb. Han var också med helgen innan när Hallandsleden återinvigdes i Åkulla med sina fullvuxna, vackra bokskogar.

Som ni hör är jag nästan skogsexpert snart. Valet gran eller bok är svårt. Pengar ställs mot det estetiska. Och granar är ju dessutom väldigt fina när de får ljus och pynt i sig. Så det är hårfint.

Val att göra

* Nu på söndag. I och för sig bestämt mig för länge sedan. Så det handlar mest om att gå och kryssa.
* Varje morgon. Sova halvtimme till eller äta frukost.
* I stort sett varje dag. Ta med lunchbox eller slänga ut pengar på äta ute.
* Idag. Jobba eller se till att bli frisk. Än så länge jobbar jag. Det går bra rent jobbmässigt men kroppen och knoppen vill egentligen bara hem och lägga sig.
* Alltid. Bekväma skor eller snygga skor.
* Helgerna. Hänga på någon av de inbjudningar vi fått eller bara vara vi två.
* Just nu. Möbel till matplatsen.
* Snart. Hur ska gardinerna se ut vid matplatsen.
* Framöver. Giftemål. Bäbisar. Pensionssparande.

tisdag, september 12

Inget nytt under solen


Fortsätter med Ipren, vila och snurvel. Inte bättre idag inte. Ska snart hemåt, jobbat idag med. Soffa väntar, beställd thai och så Skånederby. Heja Helsingborg. Helt nekelt av den anledning att jag vill att Malmö inte ska ta in på täten. Vill ju se SM-guldet gå till Elfsborg.
Bjuder på bild på underbara Märta. Hon är på bättringsvägen från sin förkylning.

måndag, september 11

Iprenmannen och jag

Var är han när man behöver honom. Måste till Apoteket. Har snuva och lite feber, ont i hals.
Hade inbokad intervju i förmiddags med en person som rest från Kalv till Falkenberg så jag pallrade mig hit. Nu
ska jag bara skriva klart grej och sen dra mig tillbaka. Sängen väntar. Har mycket denna veckan så jag planerar kurrera mig fort.
Sen kan man ju alltid skriva i liggande ställning. Tänker mig att Ipren får bort det där tjocka i huvudet.