lördag, juni 21

Utgång ikväll

På midsommardagen är det tradition att vi går ut och äter med lite vänner. Ikväll är det Mia och Andy, Krille (utan Jenny som är på möhippa), Erika och vi som går till Ocean. Bordet är bokat redan till klockan sex eftersom vi hade förhoppning om att det skulle vara Sverige som mötte Holland i kvarten idag. Nu ska Mia försöka boka om. Henrik och jag hade dock gärna sett Holland- Ryssland men vi får bita ihop.

Ser fram emot kvällen. Hoppas dock det blir lite lugnare i år än ifjol. För då var söndagen riktigt tung...

Midsommar med besk nubbe

Har haft en fin midsommar.
Lugn morgon här hemma, bara H och jag. Skönt att få sova ut och sen äta frukost i lugn och ro.
Sen blev det lite Falkenbergsshopping med mor och syster Johanna, som tillsammans med Patrik är här för midsommar. Fyndade löstånaglar som jag länge letat efter. Förklaring till det kommer...

Hemma förberedde jag sen och dukade fint innan vi åkte en kort runda till Hemvärnsgården för midsommarfirande med IF Böljan. Patrik vann på lotter gånger tre och det tröstade lite i regnet. Att se barn och föräldrar dansa kring stången värmde.

Huvuddelen av firandet skedde sen här. Dubbelt upp av föräldrar och 2/3 av vår gemensamma syskonskara. Bara Jennifer med familj som saknades.
Vi åt gott och mycket. Drack gott. Förutom Beska droppar som visade sig vara lite av ett gift smakmässigt.

Sen har vi sett matchen och efter den droppade folk av.

En mycket trevlig midsommarafton. Hoppas er varit lika så.

fredag, juni 20

EM so far

Sverige åkte ur.
Sen förlorade Portugal mot Tyskland igår.
Idag åkte Kroatien ut mot Turkiet.
Imorgon bryr jag mig inte alls.
Men om Italien åker ut på söndag så ger jag blanka tusan i det här Europamästerskapets upplösning. Eller nja, jag kommer självklart att se alla matcher men utan känslor för något lag och då är det ju inte så mycket med det...

Och helt allvarligt. Nu får det vara slut med en massa tv-bilder på en massa andra länders firande här i Sverige. Det har liksom tagit över.

Tack för det avbrottet Telia

Åter igen har vi en längre tid varit utan uppkoppling och telefoner. Bytet till Telia fortsätter att ta oss tillbaka till "stenåldern" då man levde utan uppkoppling. Och nu när vi har Telia hör jag från den ena och den andra att folk kallar det "Felia". Känns kul.

söndag, juni 15

Tung förlust

Ibland känns det bättre med klara förluster.

Det stora frågetecknet efter igår är varför inte Lagerbäck satte upp Elmander på topp när Zlatan var tvungen att gå ut. Och så in med Källström eller Larsson på mitten.
Nu blir det som vanligt med Sverige spännande ända in i slutet.


Om den här mannen ska vara kvar tål att tänkas på...