lördag, juni 20

Finaste midsommarflickan


Bäst av allt? Ikväll landar gudmors älskling och hennes mor i Falkenberg.

torsdag, juni 18

Dags för första midsommaren som gift

Jag kommer nog hålla på så här ett tag. Att jag liksom påpekar det på olika sätt.
Ni får ursäkta. Men jag är så lycklig. Och det är så speciellt och coolt att vara fru. Inte till vem som helst. Utan till bästekillen, som nu blivit bästemannen.
Vad har ni för planer för midsommar då?

Vi ska på fest till Sara och Patrik på midsommaraftons kväll. Blir ganska så många har jag förstått det som. Tidiagre på dagen blir det en sväng till Böljands traditionella firande. Midsommardagen är det Ocean med Mia & Andy och Jennie & Krille som gäller. Blir fjärde året och det känns som att denna rätt unga tradition redan blivit skriven i sten. Går inte att missa liksom.

Märta och Jennifer kommer ner också. Så det ska bli jätteroligt och mysigt. Busa med lillan och ta hand om min nu ganska höggravida syster.

onsdag, juni 17

Maken uppvaktad

Idag var det maken som blev uppvaktad på jobbet. Tårta med kollegorna och fin chamapgne och fina glas med hem. Detta upptill det fina och roliga telegram vi fick av dem på själva dagen. Tack snälla verkligen.

För er som undrade vad vi uppvaktades med av mitt jobb så var det ett presentkort på Designbutiken i Varberg. Ska bli roligt att använda en dag.

tisdag, juni 16

Uppvaktad på jobbet

Idag blev jag plötsligt kallad på möte.
Sen sjöng kollegorna och överräckte gåva.
Det är trevligt att bli fru.

måndag, juni 15

Det gör man ibland.

I ett försök att använda ett icke så utslitet uttryck skrev mia sorella i sin krönika i söndags att det verkar som att Helena Seger, mer känd som Zlatans tjej, har ben i näsan. Idag hade hon mängder av mail där folk trodde att hon menade skinn på näsan. Läser man texten förstår man dock skillnaden mellan dessa två uttryck. Dessutom är det otroligt att folk tror att en journalist skriver så fel alternativt inte har koll på uttrycket.



Någon som både har ben i näsan och skinn på den är Jennifer, vilket tagit henne långt i livet. Men framför allt är hon en älskad storasyster, dotter, fru och mamma. På bröllopet var hon toastmadame, en uppgift hon klarade med MVG i betyg.



Filmtips


Frihetens hjälte. Den otroliga historien om det lilla landet Lettlands kamp för frihet.
Baserad på en sann historia. Välgjord och bra.

Petterup tillbaka i vardagen

Nu är det jobb igen.
Men som sig bör behandlas jag med nyvunnen respekt här på kontoret.
Fru som jag är.

söndag, juni 14

Världens finaste brudnäbb

Vår älskade lilla Märta var så klart brudnäbb på moster-gudmors bröllop med Monster-Henrik. Hon var så fin och söt. Hon var väldigt dktig i kyrkan och sa ingenting under själva vigseln, men något "jag ska stå alldeles still" var det inte tack och lov. Istället lättade hon upp showen genom att hitta på små saker och se sig om i vackra Vinbergs Kyrka. På festen var hon sedan med och spred glädje och pussar, vilket ni ser på bilderna längst ner...

Tack älskade lilla du för att du ville "gifta dig med oss"!







När jag fick min Henrik