onsdag, januari 10

Midnatt råder

Tipp-tappar fram här hemma och plockar undan julen. H har lagt sig då han inte sov mycket natten till idag. Någon snarkar här hemma.
Imorgon är nu officiellt fullbokad.

06.15 gå upp

06.16-06.30 nästan död av trötthet packa väska inför stockholmsresan

06.30-07.30 äta frukost, skriva klart kåseri och stryka 2 blusar och 1 skjorta

07.31 promenera till jobbet (lägger extra tid på det då löprunda inte lär hinnas med)

08-17 skriva ut en bra och en riktigt bra grej, ringa på en annan riktigt bra grej, se till att mitt kåseri kommer med på just måndag för annars faller det, ringa fem personer angående kulturkortet...
en lunch på Bratt med röde Johan ska också hinnas med.

17.08 anlända hem

17.09-18.45 tillsammans med H ta itu med sista striden med snickaren från down under

18.46 till 19.00 pussa min kärlek

19.17- 23.50 resa till Stockholm med Jennifer och Märta.

00.10 anlända Bromma där svågern har om än sen så ljuvligt god middag klar.

tisdag, januari 9

I rullning

Säsongen har dragit igång. Vi premiärtränade igår med Böljan dam. Jag hann dock inte på grund av jobb, men drog löprunda med syster Jennifer och Henrik. HN rapporterar idag om Falkenberg FFs första träning för året. Någon någonstans rapporterade från Kombihallen i Malmö där de himmelsblå börjat på. Nu slits det runt om i vårt avlånga land. Och konstgräset är lika grönt som det riktiga ska bli lagom till fjärde omgången.

måndag, januari 8

Jill Poppins

Ledig dag idag. Dock varit barnvakt åt systerdottern. Gudagåvan på tio månader.Ej suttit still mycket. Det har varit pussel, bilderböcker, kastrullkonsert, blöta pussar och mycket kryp.

söndag, januari 7

HN-expressen

Det kan ha varit så att fotografen och jag tog fel på kyrka för bröllopet. Att vi plötsligt hade ont om tid istället för gott. Att vi fick köra ganska så väldigt mycket för fort. Det kan ha varit så. Sen kan det ha varit så att vigseln varade i fyrtio minuter och vi i slutändan fick stå i en kvart och frysa fingrar och tår av oss. Det kan ha varit så.