lördag, april 9

Goda drycker och en lung lördag

Här hemma är det lugnt idag. Var på trevlig middag hos Jennie och Krille igår, lilltrollet Silas givetvis också hemma. Mia, Andy och killarna var också bjudna på denna eminenta tillställning med god mat, god dryck och fint sällskap. Vissa av oss är lite trötta idag... En fördel med att man får hålla sig till vatten är dagen efter. Har varit ute i trädgården en sväng och tänkte mig ut lite till. Strålande sol, bjuder västkusten på idag.

torsdag, april 7

Hälsningar från Falkenberg

Motivet är bryggan på Skrea strand vid Hotell Strandbaden i Falkenberg. Min stad. Vilken stad är er kära läsare? Är nyfiken här.

onsdag, april 6

Grön matta


I år är det ingen efterlängtad gräspremiär för mig.

Saknar fotbollen grymt mycket. Men i stället för den

gröna mattan så spanar jag på den här.

Med två fotbollstokiga föräldrar borde ju babyn ha den här mattan....

Kiss och bajs

Härvan med en så kallad tortyrkällare i ett ödehus har väl knappast undgått någon. Mannen bakom källaren är en välbekant falkenbergare som gjort sig känd för diverse genom åren. Det här var dock lite mer kinky än tidigare saker. En grej jag verkligen inte fattar det är det här med att gå igång på kiss och bajs. För mycket våld fattar jag inte heller även om det inte ska vara mjäkigt. Men kiss och bajs?

måndag, april 4

Fotboll och fars mat


Maken har träning och styrelsemöte ikväll,

så efter en lång jobbdag traskar jag gatan ner

till mor och far. Där bjuds pappas goda korv med

majs och så fotboll på TV. Visst är det härligt att allsvenskan är igång?!


söndag, april 3

Redo för vår

Helgen har varit lugn. Behövde det. Lördagen gick till att titta på fotboll, sova och ha goda vänner på middag. Söndagen gick till trädgårdsarbete och sova. Nu är vi redo för vår.