fredag, augusti 3

Blöta fötter

Himlen var vidöppen imorse när jag skulle till jobbet. Svepte in mig i regnkappan och gick de trettio meterna till busshållplatsen. Väntade i fem minuter innan jag insåg att det är sommartider nu och morgonbussen inte går. Gick de sjuttio meterna till föräldrahemmet där jag lånade bil. Kom till jobbet i tid men väldigt blöt om fötterna.

I Halland har det regnat 450 mm sedan midsommar. Åh, sommaren 2007. Var är du nu?

torsdag, augusti 2

Miss Eliasson - än så länge







I lördags var det världens bästa Fridas möhippa. Jag anslöt efter jobbet. Var en verklig toppenkväll med ett gäng superpinglor!










Det var syster, svägerska, bästa vän, basketvänner, fotbollsvänner och barndomsvänner som samlats för att fira Frida, som än så länge går under epitetet Miss Eliasson. Den 25 augusti ståndar bröllopet.




onsdag, augusti 1

Derbyförlust och singel

Blev förlust i går mot Falkenbergs FF i årets första derby. Jag får hållas oskyldig då jag bara spelade tjugo sista. Är nöjd med min insats under dem i alla fall. Sen är det lustigt att mina kollegor på sporten inte kan få fakta rätt. I två artiklar har det stått att Nathalie Geeris inte spelat på 1,5 år. Det stämmer inte. Hon har inte spelat på 0,5 år. Viss skillnad. Hur som vann FFF rättvist med 3-1, vilket såklart suger.

Idag blir det singel. Måste få hem det till helgen då det ska läggas runt hus och på gångar.