lördag, oktober 21

Bordjakt

Nytt försök i dag. Ser mycket lovande ut på alla bilder vi tittat på i förväg. Hoppas. Är Göteborg som gäller. Vi tänkte slinka in på IKEA också. Samt ta en sväng förbi Varta-Tvååker. Det är kval till division tre. Om Tvååker tar hem det idag så går två lag ur Vessigebros kvalgrupp upp. Det skulle lugna nerverna inför morgondagen.

fredag, oktober 20

Former är fint

Jag inbillar mig att former är fint. Känner dock att formerna inte för försvinna för att en form vill ta över. Cirkeln. Så idag börjar jag. Kan ju ge lite till den här bruden.

torsdag, oktober 19

Skratt till tårar

En sann historia. Året samma som nu. Månad september. Ramadan råder. Gyltene, en av två tjejer i mitt lag som är muslimer, förklarar vad det är som gäller.
Mellan soluppgång och solnedgång får man inte dricka eller äta eller ha något annat i munnen.
Tystnad från typ 20 tjejer och tre tränare infann sig innan det sen brast för alla.
behöver nog inte förklara närmare.

Go Annika

Time Out. Annika Andersson. Från Falkenberg. Rolig.
Och det är fan Robert Gustafsson också.

Hallands Nyheter ligger inte i Rom

Mitt i mina morgonsysslor visar morgon-TV bilder i från Rom. Den där känslan i magen kommer. Tittar ut. Regn. Det regnar även över Rom ibland. Men det är ett annat sorts regn. Inslaget är över och jag blundar, producerar egna bilder. Är där igen. Himlen är närmare när man är i Rom. Man känner hur Gud stryker ens kind. Jag öppnar ögonen. Regn. Förstår att Gud inte vill sticka ner handen lika ofta när jag nu väljer att bo här.

onsdag, oktober 18

Korståg mot falsk marknadsföring

Om det är sex stolar och ett bord på en bild och det står ett gruppris, ja då ska det vara sex stolar och ett bord man får för det priset. Inte fyra stolar.

För övrigt var det en nödlösning vi tittade på. Den hade funkat. Ahrggg

tisdag, oktober 17

They´re doing it

Slötittar på Vänner, medan jag försöker få igång en brasa. Är avsnittet när också Phoebe får reda på Chandler och Monica.De ser det från Uggly naked guys apartement. Bra avsnitt. Ska snart börja på middagen. Blir oxfilé med kantarellsås. Henrik är på träning. Uppladdning inför söndagens viktiga och avgörande kvalmatch.

Blir mer TV ikväll: Desperate Housewifes och sen Big Love.

I don´t feel like dancing

Jag i går och Henrik i dag. Scissor Sisters I don´t feel like dancing får i alla fall vår bil att vilja dansa oavsett vem som är bakom ratten.

måndag, oktober 16

Dags att duka

Håll tummarna i eftermiddag vänner. Vi ska på matsalsmöbel jakt. Har till och med ett objekt vi tror vi vill ha, ska bara åka och titta. Efter att sen i april inte haft något matbord är vi väldigt trötta på tv-middagar och bardiskhäng.

Ockupera kontor

Är denna måndagsförmiddag, efter att ha jobbat helg, väldigt medveten om att jag bara har fyra och en halv månad kvar på mitt vikariat. NEJ. Jag börjar känna att jag nog helt enkelt tänker vägra att sluta. Jag trivs super, mycket bättre än jag någonsin trodde. Känner att jag har massa bra idéer och att jag faktiskt bidrar med något.
Är det fult att önska att han som jag vickar för helt enkelt bara försvinner?

Fotograf-Ola och jag tog hem detta i fredags.

söndag, oktober 15

Kvalfyllt på kontoret


Så här ungefär ser det ut nere i Knäred nu. Vessige spelar match två i kvalet. Möter lag med samma namn som orten.
Jill kan inte vara på plats och heja på henrik, ty hon jobbar. 11 minuter har gått och det är nervöst. Ska hålla mig till i paus med att försöka ringa och ta reda på ställning.

Update: 2-0 seger! Härligt! Avgörande nästa vecka mot Väröbacka.