fredag, juni 15

Hos mig på jobbet


Här sitter jag. Med utsikt över ån.


Jämte telfonlistan över Hallands Nyheters medarbetare ligger inbjudan till releasfesten av "Zlatan är Zlatan". Tyvärr kunde jag inte gå. Syrrans bok och allt.


Datorn. Min guddotter. Stor kärlek.


Rosa mobil. Rosa Ipod. Kärlek.


Besöksstolen. Också kallad "Jills privata hörna". I den stora väskan kan ni se mina fina nya kilklacks titta fram. Kärlek.




Mitt nya fina armband. Pilgrim. Tar av mig det när jag skriver. För det är i vägen.Men snyggt är det.


Min kärlek. Tittar då och då på kortet i plånboken. Ser inte mycket mer av min bonde dessa slå hö-dagar. Han upp med tuppen. Jag i säng med ugglan.

torsdag, juni 14

Igelkottspiggar

Klänning för tredje dagen i rad. Ja, jag har snöat in på det. Nu i eftermiddag har fotograf Hans-Eric och jag varit på jobb på en skolgård. Där i solen vars värme inte räckte i blåsen, så blev jag väldigt medveten om att jag inte rakat benen på några dagar. Många små igelkottstagar framhövdes helt suveränt av denna väderkombination.

onsdag, juni 13

Nässpray och Satan

Träffade mor för lunch, som blev slät kopp kaffe. köpte ett par jeansshorts med hög midja, så kallad paperbagwaist, och ett ribbat vitt linne med en speciell sömm i linningen. Allt för att jag är så jäklans modern. Så glömde jag shoppa nässpray. Måste göra det efter jobbet. Ska köpa "När änglar dör" också. Satan är berättare och det handlar om Gud och honom själv. En bok för mig. Ikväll blir det middag hos mor o far, umgänge med moster och kusin Palle som är på besök.

tisdag, juni 12

Samtal med Jennifer 14.32

Jag: Hej,jag var på jobb i medeltiden.

Jennifer: Medeltiden?

Jag: Ja, alltså i halmstad. Dem har byggt en medeltidsby nu i och med 700 års firandet.

Jennifer: Okej, vad har du mer gjort i dag.

Jag: Det var några på ett åldreboende i Ullared som fick åka med gekås-tåget i förmiddags.

Jennifer: Lyckost dig som inte bara skriver sport.

Jag: Mmm. Vad gör ni då?

Jennifer: Rikard är i Småland på möte, Gräddbullen och jag ser på Laban.

Gräddbullen: Laban, Laban.

Jag: Ringer sen. Min chef står här.

Glitter i blicken

Igår var jag schemaledig och tog möjligheten till ett Halmstad-besök. Mor med. Shopping på agendan. Och så sminkkurs för Jill.
Ni vet de här klassiska, där man sminkas ,i en timme för femhundra kronor och så får man välja produkter för den slanten.

Blev jättefint sminkad i en grön ögonskugga, som jag sedan köpte och ska använda i sommar. dock lade tjejen på en glitter eyeliner. Förutom att det inte alls är min stil, att det såg lite konstigt och väl sminkat ut för en shoppingrunda, så fick jag glitter i ögonen. Och det sitter kvar idag. Har ont och känner mig tårögd. Men hey- det blir vackra tårar i så fall.

Dator failor

Har levt livet utan dator några dagar. Men nu har en ny hittat hem till oss. Och i slutet av veckan hittar dessutom den gamla hem igen. Lagad och fin, med högre kapacitet.

Gjorde ju comeback i förra veckan och var glad. I söndags på match skadade jag mig på uppvärmning. Drog en ljumske. Åh, h'ärlig smärta- vad är vbäl livet utan dig?

Den där voododockan en i mitt lag så uppenbarligen har gjort med mig måste jag hitta nu. ork int mer.