lördag, juli 11

Festligheter vid havet

Efter en härlig ledig dag igår så väntar en lördag med träning och sedan fest ikväll.
Till Träslövsläges småbåtshamn ska vi bege oss med presenter i högsta hugg för att fira Åsa och Frida som har gemensam 30-års fest.

fredag, juli 10

Fin kväll

I familjens goda lag har vi skålat, ätit gott från Skafferi1, pratat, tittat på gamla bilder och då framför allt från i juli 1969. En toppenkväll avslutades sedan huller om buller vi alla med hundar och allt framför Grease. God gammal klassiker.
Vi blir rubiner om 39 år och 11 månader och 21 dagar.

torsdag, juli 9

40 år av kärlek

Idag firar mina föräldrar 40-årig bröllopsdag.
Det innebär champagne och annat firande ikväll.
Grattis mina älskade paranteser!

onsdag, juli 8

Livets poesi

Idag efter jobbet som slutade ute på stan efter ett tjänsteärende fick jag sitta och vänta på familjen innan de kom upp. Sen gick vi nere i hamnen, upp till Fästningen och några av oss gick in på Länsmuseet. Efter det satte vi oss på Fästningsterassen. Åt glass. Pussades. Vissa av oss badade sen vid Barnens Badstrand. Torkande och hemfärd. Sen blev det direkt en löprunda på 9 km för mig. Skönt. Hem, duschade och gick ut och la mig i våra otroligt sköna solsängar. En diktbok i handen och underbar sommarhimmel ovanför. Magiskt. Nu in, kort blogg och så kort i säng.

Avlagt två löften.
1. Dator max tio minuter hemma nu i sommar, därav sporadiskt bloggande.
2. Problemen på jobbet får inte tas med hem. Fem minuters uppdatering till maken om hur jag mår i relation till det. Sen avstängning. Mitt braiga privatliv ska inte drabbas.

måndag, juli 6

Bad innan stormen

Det är rejäl blåst och åskvarning nu i eftermiddag. Slutade strax efter tre för att ta tåget hem och ett härligt bad. Varmare i vattnet än i luften.

Fem dagars festival kan sammanfattas med att allt gått bra. Konserten igår med Sofia Karlsson och den i lördags med legendariska Hans Leygraf var höjdpunkter för min del.

Annars är det väldigt jobbigt på jobbet. Det är en konflikt som pågått ett bra tag men nu är maxad.