fredag, december 8

Jakten på den röda stjärnan

Nytt hus kräver som sagt nya adventsljusstakar och stjärnor. Idag blir det jakt. Cruisar söderut till Halmstad för att se vad som finns där. Blinka, blinka stjärna - så jag hittar min väg till dig.

torsdag, december 7

Alla vill ha

Gratisgenerationen har väl inte gått någon förbi. Nu känner jag att gamen i mig har vaknat. Om ni registrerar er med hjälp av länken http://gratisgen.se/?ref=46873 hjälper ni mig till gratis DVD-box med Desperate Housewife. Varför ska ni hjälpa mig då? Jo, i vår är det precis vad jag kommer vara- Desperat Hemmafru. Så regga er och fullfölj för poäng så får jag snart en fin liten box hem till mig. Sen"tvingar" ni i er tur släkt och vänner att regga sig för er skull. Så får alla något gratis och så blir alla glada... Eller så struntar ni i det och hjälper bara mig. Jag lovar recensioner från tv-soffan i vår.

onsdag, december 6

Bapelsin

Han ser på sitt älskade United mot Benfica. Så jag hämtar drciak till honom då han ber fint. Jag tar en apelsin till mig och ropfrågar om han också vill ha en. Inget svar. När jag kommer med min och precis satt mig så vaknar han till. Ler. "Ingen bapel till mig?".

Jobb, jobb, jobb

Är ledig dag. Fick byta med morgondagen då Ola och jag måste tillbaka till ett jobb vi var ute på igår. Har varit på liten inköpsrunda idag. Allt husgrejer. Dörrhandtag, gasoltändare, utomhustimer. För övrigt sprungit, kört mor till läkaren (hon har jätteont efter när de blir påkörda av den där cyklisten)och så jobb. Har en massa. Liute större reportageserier samtidigt som det dagliga hopar sig. Hade dessutom tänkte hinna skriva ett kåseri idag. Sen klockan åtta hoppas jag hinna se "Bonde söker fru". De väljer ju fru nu. Kan vara bra att se om jag ska skriva mer kåserier på temat. Blev ju lite av succé sist. Nu slappar jag tio med kaffe och clementin. Mums.

tisdag, december 5

Snälla vädret

Nu måste det sluta regna snart. Orkar inte mer. Varje eftermiddag när man ska ut och springa är det mörkt, regnar och blåser. Varde lite hederlig kyla och uppehåll.

måndag, december 4

Trubbel i advent

Igår eftermiidag slash kväll när jag jobbat klart del 1, som jag tyvärr inte kan länka till då större reportage inte kommer webben, så skulle vi göra adventsfint hemma. Först tog vi det utomhus. Första trädet som skulle få en modern ljusslinga i sig blev halvklart. slingan på sex meter räckte inte. baksidan hade vi ljus som räckte till vårt körsbärsträd. Små fina, 300 i antal. Men tyvärr lös inte halva ena slingan då en lampa tappat en sladd. Det upptäckte jag genom skön stöt. Stod ganska högt upp på stege och var inte helt långt borta från att åter besöka mark för fort. Sen inomhus så är fönstren väldigt speciella. Då de är tvådelade. Bara till stora fönstren vid matsplatsen hade vi stakar som funkade. Tyvärr måste vi köpa en massa nytt. Fast det är ju i och för sig ganska kul. Nu får vi våra första gemensamma stjärnor och stakar. När den traditionella adventsljusstaken sen skulle göras i ordning lyckade jag ha sönder den lite då jag tryckte ner ljuset för långt. Ville ju bara att det skulle sitta fast ordentligt. Argg... Men med lite meck ordnade jag det och sent på kvällen fick vi tills lut njuta glögg och aladinpraliner. för nej, några pepparkakor hanns inte med. Men hoppet lever för på torsdag och fredag är jag ledig. Då ska jag hämta in resten av julklapparna och så göra ännu finare hemma.

I eftermiddag slash kväll blir det löpning och sen jobb.

söndag, december 3

Snart lön för mödan

Jobbat extra i fredags, igår och idag. Men med start imorgon syns slitet och jag hoppas och tror att fotograf-Ola och jag bjuder på något läsarna ska gilla.