tisdag, juli 21

Vi gör så här ett tag



Det är sommar och sol (ibland i alla fall). Inte mycket inspiration till att blogga. Jag vill vara ute. Grilla med familj och vänner, gå i sanden, bada, pussa på min man, jobba i trädgården och bara ha det skönt.

Vi får se när bloggen "öppnar" igen. Kanske skickar jag något vykort då och då.
Gå nu inte i det regn som är här för tillfället, och tänk att sommaren snart är slut. Det är dagar kvar av juli, sen hela långa härliga augusti och sen september med sensommar. Njut istället för att tänka på den höst som ska komma. Det är sommar.

måndag, juli 20

Dags för lunch med huvudet fullt av grubbel

Usch, idag är det mycket otrevligt som rör sig däruppe.
Jag tänker på den lilla babyn som blev överkörd och dog i Falkenberg igår. Pappan backade över den. Tänker mig att familjen är spillror nu. Svininfluensan... 22-åringen som nu svävar mellan liv och död, är han rökare? Varför han så sjuk?

Och så grubblar jag över när jag ska ta semester och på hur jobbigt det kommer bli att träna ikväll. Det är blandade tankar med andra ord.

Inte starten på veckan som jag tänkt mig

Upp tidigt för att börja tidift för tidigt hemgång.
Hittar dock ingen nyckelknippa.
Således blir det till att gå till stationen.
Skönt i sig, men tidskrävande.
Blir nästa tåg och något senare start.
Inte vad jag planerat.

Ikväll är det träning.
Mycket rutiner i vardagen varvat med fria sommarhelger...

söndag, juli 19

Grillning väntar

Efter en supermysig helg med familj och vänner, grillningar och middagar så är det snart dags att avsluta med yttereligare en grillning. Det dåliga vädret tillåter att man är inne lite, så just nu är det avslutningen av dagens Tour de France som gäller.