lördag, april 12

TexMex och barndop

Helgen som nu kommit en bit på väg är fullspikad.

Idag hushållssysslor, match och TexMex fest med Vessige.
Imorgon barndop och besök av Mommo och farfar på Tallgläntan.

fredag, april 11

Fem indier och Små grodorna

På lunchen idag fick jag se fem indier dansa Små grodorna.
Det var en lustig del av en fin presentation av Indien som framför allt innehöll vacker indisk dans. Var med chefen på Rotary om ni undrar.

Det går åt rätt håll

torsdag, april 10

Låt Gunvald ta hand om förhören

Den 42-åriga man som förhörs kring 10-åriga Englas försvinnande har enligt vittnen sätts ihop med en annan man. Om vi förutsätter att mannen är inblandad och att den andra mannen också är det så känns det som att en Gunvald skulle behövas. Någon som går in i förhörsrummet och tar reda på vad som hänt, var Engla finns nu. Någon som inte lägger något emellan.

För föräldrarnas skull hoppas jag att oavsett vad som hänt med Engla, att de får reda på det. Att det inte blir ett svenskt Madeliene-fall. Min övertygelse är att det alltid är bäst att veta. Hur överjävlig verkligheten än är.

Gneta på

Igår var det gnetande hela eftermiddagen och kvällen.

Det var roligt att gå på gräs även om kvaliten på planen ute på Skogstorp inte var den bästa. Känns som spelarna med krigaregenskaper klarar sig bäst just nu. Men så småningom blir det bättre planer och med det mera spel igen.

När jag kom hem var det lite vanligt plock; en maskin att hänga, satte igång en ny, tömde diskmaskinen, vatnnade blommor och lagade lite enkel thaimiddag. Såg större delen av Halmstad- Göteborg också. Härligt med ny poäng. HBK gnetar på minsan.

Idag blir det jobb inklusive kurs om studieförbund och folkbildning, sen långpromenad, strykning och veckostädning.


Jill gör fint inför helgen.

onsdag, april 9

Buisness Jill går på gräs

Två möten igår, två idag, imorgon ett och en kurs. Är myket nu. Hittills allt roligt.

Idag efter jobbet blir jag upphämtad på stationen av laget. Idag går vi på gräs!
Underbart.

I och med gräs och mörker så är det tidig träning vilket innebär att man sen hinner hem till större delen av Halmstad-Göteborg.

Träningsvärk

Då jag påbörjat min förvandling till Hulken igår är således idag en dag av lidande. Muskler jag tydligen inte haft vakna på länge är nu det och skriker högt. Men jag vill hålla dem vakna och kör därför ett pass på lunchen idag också. Sen är det fotbollsträning ikväll. Imorgon blir det vila för kropp och själ.

Så här planerar min träningskollega och jag se ut inom kort.


Det gäller att ha en klar målsättning.

tisdag, april 8

Idag skriver jag in mig

En måndag med goda besked

Mammas och pappas ena hund har varit dålig ett tag, men efter avslutad penecillinkur har det nu gått nio dagar och igår fann veterinären inga bakterier. Så det var gårdagens första positiva besked.

Sen är min Mommo så mycket bättre att hon idag flyttas från sjukhuset till korttidsboende i Falkenberg. Jätteskönt och det gör det väldigt mycket enklare för oss att hälsa på henne.

Så igår kväll var det många i familjen W som andades ut och sedan sov riktigt gott.

måndag, april 7

I all kärlek finns rädsla

I all kärlek finns stor rädsla. Över att på något sätt förlora den man älskar.

Just nu sitter jag och ryser när jag läser om 10-åriga Engla som är försvunnen sen i lördags. När jag tänker på framtida barn tänker jag mig något sätt att ge dem ett halsband med en gps-sändare i, eller operera in det i dem. Jag har föreslagit Jennifer att göra detta med Märta. Halvt på skämt, halvt på allvar. Vet inte ens om det är tekniskt möjligt.

Hur överlever man att ens barn försvinner? Gör man det?

Ibland längtar jag


Städer och ställen där jag bott. Små som stora. Alla har de lämnat sina spår.

Idag är det London jag saknar. På väg från stationen imorse körde en dubbeldäckare förbi mig och det räckte för att ta mig i tanken till mitt kära London.

(Dubbeldäckaren är någon slags teaterbuss tydligen.)

Storfrukost på kontoret


Första måndagen i varje månad har vi av tradition en lite större frukost. Massa gott nybakat bröd, goda pålägg och stort fruktfat. Sen sitter vi och pratar jobb och pratar annat.Väldigt trevligt.

söndag, april 6

En enkel vinst och Markus Sahlman

Matchen idag gick bra. Vi vann med 4-2. Gjorde två.
Sen var det hem till föräldrarna och måla trappan ett sista lager. Efter fyra är den nu klar och ståtar vit. Henrik, pappa och svärfar Harald åkte till Helsingborg. På Olympia fick de se det jag såg framför tv:n. En orättvis men skön poäng till HBK. Mirakulös räddning av Markus Sahlman på Henke Larssons straff och retur.

Nu ska jag hänga en tvätt, stryka lite och sen väntar ny vecka.

Söndagsmys

Med Mommos sjukdom hängande över oss och vardagens alla bestyr är det ett trött hushåll som denna morgon tar det väldigt lugnt.

Frukost framför Sex and the City. Det regnar utanför vilket förstärker känslan av mys.

Snart måste jag ta tag i mig dock. Har samling halv tolv, match en timme senare.