fredag, september 14

Tankar inför helgen

Regnet öser ner och undertecknad känner sig trött och stressad. För tredje dagen i rad inte tid för lunch. Det vi skulle ha i väg har vi fortfarande inte fått iväg. Mer att översätta.

Potatisen gick åt pipan. Typ. Kanske kan den räddas och bli till chips. Goda ekologiska chips. Vilket dock inte alls ger lika bra betalt. Men då kanske det i alla fall går att nå ett plus minus noll resultat. Livet som bondfru är känslomässig och ekonomisk rysk roulette.

Trädgården går det bra med. Blir jättefint. På måndag beställer vi 378 kvadratmeter gräs. I helgen får vi hjälp av snälle Daniel.

Sen är det väl bara väntat att Usa enligt Aftonbladets hemsida, enda stället jag kan följa matchen, leder med 2-0. Så kul blev VM...

torsdag, september 13

För att han finns

Sonja Aldén, i familjen också kallad den vita fladdermusen, sjunger "du river murarna mot världen" som om det skulle vara positivt. Jag älskar H för att han bygger mur mot omvärlden. Och han älskar mig och hade byggt den två meter hög om vi bara fått för stadsbyggnads.

tisdag, september 11

Typiskt Sverige

Med åtta minuter kvar låter vi Nigeria kvittera.

Jag svettas här framför datorn. Det är så orättvist att någon så intresserad som jag inte kan se matchen. Men sånt är livet.

Livet just nu

Jobbet: Stress, stress, stress

Fotbollen: Ger upp säsongen då skadan inte ger med sig.

Privat: Drömde att Henrik var otrogen, vaknade och fann honom oskyldigt sovandes.
Bönder hinner inte vara otrogna. Framför allt inte de med ett annat jobb upptill.

Övrigt:Angela Channing, min stor idol, död. Elfte spetember en jobbig dag för alla. Har bestämt hur förlovningsringen ska se ut. Solen lyser. Trädgården börjar ta form.
Sallad blir det till lunch. Benen orakade. Saknar min guddotter.