onsdag, mars 23

Favorit i repris har gått förlorad

Idag på makens jobb hade tydligen en incident jag var inblandad i och skrev om på min dåvarande blogg, kommenterats. Tyvärr kan jag inte köra favorit repris då arkivet skadats...

Storyn om hur jag helt berättigat "slogs" med en annan kvinna om tre hyacinter och blev kallad rasist för att jag inte gav dem till henne får jag återberätta en annan dag.

Just nu är det seperationsångest. Ser fram emot kommande dagar i Bromma men att vara ifrån Henrik ser jag inte fram emot, är som att alla hormoner ställt in kroppen på ett enormt behov av att vara nära min man. Det har jag ju alltid, men nu är det extremt.
En dag när han var ute och sprang så bröt jag ihop och när han kom hem bara grät och grät jag...

tisdag, mars 22

Meddelande till mig själv

Beställ klipptid Jill.
Det är bortom alla gränser nu.

Babyshower




Denna amerikanska tradition som allt mer kommit till Sverige förstår jag mig
inte riktigt på. Eller jag förstår idéen och konceptet, det jag inte förstår är hur man vågar. Jag förstår verkligen inte hur man vågar. Jag tycker det är "otäckt" nog att redan innan babyn kommit köpa vagn, spjälsäng, lite kläder m.m. Att till och med ha en fest och fira vågar jag absolut inte. Jag sa det till min kompis igår som har BF 16 april att jag gärna ordnat en åt henne men att jag vågar inte. Hon kände likadant och så kom vi in på ett samtal om oron. Den där riktigt stora som lamslår ens hjärta stundtals.

söndag, mars 20

Härlig vecka väntar


Lilla Sigrid i somras på straden i Klimbjerg, Danmark.
Vecka 12 kommer bjuda fullpackade dagar på jobbet måndag till onsdag. Bland annat
kvällsjobb på tisdag med "min" ungdomspanel som jag fått till. Alltid lika roligt och inspirerande att höra vad de unga vill och tycker och känner.
Sen tar jobbveckan slut och jag åker torsdag morgon mot Stockholm, närmare bestämt den del av Bromma där jag har familj. Rikard är i Spanien så det blir Jennifer, systerdöttrarna och jag i dagarna fyra. Ska bli underbart mysigt att få rå om varandra. Inte träffats sen i julas.
Tänk så mycket som lär ha hänt speciellt med lilla Sigrid. Tre månader är en evighet när det gäller så små barn ju. Kommer sakna min man dock, har ett större närhetsbehov än någonsin.

Mixat från helgen

Fredagen gick till jobb från arla morgon till sen kväll.
Hade ett lyckat arrangemang för ungdomar "Vem fan bryr sig i Varberg?"
med en föreläsning och konsert. Var Nanny-Maja Anderback som föreläste,
kan verkligen rekommendera. Intressant och tankeväckande om världen, människor, klimat
och handel.

Igår var en lugn dag med mycket gos, löprunda, lite skidor på TV och trevlig middag på kvällen för vänner, Sara och Patrik. Givetvis avrundades kvällen med spel,
När och fjärran denna gången också. Tjejlaget vann en gång och killaget en.

Idag blir det först Gekås för Sara och mig innan vi åker till idrottsplatsen i Ullared för se våra mäns Ullared möta Sperlingsholm. Planerar en löprunda under dagen också.

Just nu har det varit frukost framför nyhetsmorgon med Libyen och Japan, två stora kriser som båda berör och skrämmer.