onsdag, augusti 17

Sjukt Inter

Halsen smärtar ännu. Har bytt om schema så jag inte ska jobba förrän på fredag. Med start då friidrotts-SM hela helgen. Så nu får jag iaf träffa Kluft och Holm, även om Kajsa väljer grand prix.

Inter´match igår. Tyvärr anföll de lite för lite. Efteråt rusade alla korkade jäkla fans in på planen och spelarna fick fly ner i omklädningsrummet. Fattar de inte att det är sånt som gör att Inter trots att de trivs super, kanske väljer att inte komma tillbaka. Många som sprang in tillhörde Nerazzurri Svedesi och jag blir så arg. Först ordnar PG, min gudfar, så att Inter kommer hit och sen då dessa fans lägger sitt årsmöte i Varberg ordnade han så att Moratti gick dit, likaså Mancini. En chans de här stackars fanatiska fansen aldrig annars kan få, och sen kan de inte sköta sig. Fattar dem inte vad som står på spel?!

Både Jennifer och jag hade artikel idag. Sportbladet/Kvällsposten. Min solointervju med Mancini skedde ju redan i lördags, tråkigt cheferna inte tagit in tidigare. Som om de inte förstår intresset. Iaf ser det bra ut idag. Kul att Inter är så nöjda och jag hoppas verkligen det blir kontrakt skrivet när PG åker ner i september.
Han, denna supergenerösa och fina människa, förtjänar denna framgång mer än någon.

Alla inbjudna på middag igår igen. Gott och trevligt. Sedvanligt mingel med spelarna sen, även om många än en gång gett sig ut i Varbergsnatten för lätta byten. Bra iaf att knyta kontakter och få vänner. Finns mycket mer att berätta, men det stannar i innersta kretsen. Ni får ursäkta.

måndag, augusti 15

Reaväska och alvedon

Hemma och i säng efter sväng på stan. Gick ut för alvedon, kände att det inte blev något jobb idag. Ringde Kent som sa åt mig att krypa ner under täcke och kurrera mig. På väg hem för det hittade jag sen min drömstrandväska som jag tittat på länge, för halva priset. Den blev min.

Nu Vänner på Tv efter läst mina artiklar från igår. Kvällsposten är det som gäller.

Rakbladshals

Stackars mig, är sjuk. Kände lite igår när vi la oss, vaknade vid sju med hemsk hals. Känns som någon dragit ett rakblad inne i halsen. Henrik som smittat mig. Hmm, kanske för mkt pussar ibland. Har lite feber också. 38.8

Vet ej om åker ner till Malmö idag. Men vill. Presskonferens inför MAI väntar, och imorgon själva galan. Vill träffa Kluft och Kajsa. Vill se bra friidrott.

Annars ledigheten gått som smort. Dock gjort för lite tennis. Nu avsatt nästa helg till det. Sedan hoppas jag slippa höra ngt om denna sport på väldigt länge.
Vann 5-1 fredags. Kändes bra, passade tre mål. Två skott i ribban.Med extra i u-laget i lördags också, behöver ju få känna på boll igen efter en sommar med löpning i Pildamsparken. Gick bra, 2 mål o 3 assist, vann 6-0.

Sedan i vrålfart upp till Varberg. Inter anlänt. Enda svenska journalist som fick intervju. Roberto Mancini kände igen mig sen Laziotiden. Bra snack. Växlade också några ord med Fernando Orsi som jag känner genom Jennifer.
Stannade och åt på Kusthotelet med gudfar och gudbror. Spelarna verkade harmoniska. Fick sedan rycka in och skjutsa några ner till centrum för dans och svenska flickor. En gammal bekant- Giuseppe Favalli satte sig i fram med mig. Uppdaterade oss lite på varandra. Rom-dagarna är ju en bit bakåt nu. Tillbaka till hotelet och slappade i baren med PG, Johan och espressos. Sedan in till Oscars där Interspelarna dansade vilt enligt de raporter vi fått. Stämde ganska väl visade det sig när Johan och jag anlände. Roligt att se dem dansa loss. Mindre roligt se hur vissa tjejer bjöd ut sig fullständigt. Hur kan man lämna sitt nummer till någon som har en glittrande ring på fingret? Hur kan man dansa hett med ngn som precis varit lika nära någon annan?
Kan avslöja att lappar med nummer sedan knycklades ihop i bilen och lämnades på golvet där. Det är så det är. På väg hem i natten denna lördag som bjudit på dåligt väder, lurade jag i Zanetti (argentinska varianten), Toldo och Samuel att det brukar vara minus tjugo större delar av vintern i Sverige. Roligt att se deras miner.
Nu kan jag inte berätta mer om detta, kan bara tillägga att senare delen av kvällen var jag inte journalist utan där som vän till arrangör och spelare. Således inga scoop från Varbergsnatten.

Igår fick jag rycka ut på Halmstad-Sundsvall. Lite hängig redan då. Bra match med storvinst för mitt HBK. Härligt. Rolig intervju med Thorvaldsson, matchhjälten. Hans svenska är gullig, men efter ett år här minst lika bra som drottnig Sylvias. En sur Sundsvalssm¨ålvakt drog sen ner kepsen och ville inte prata. Svagt. Och du, Sundfors, målen var inget du kunde göra ngt åt. Ditt försvar övergav dig helt ju..

Nej, nu ska jag dricka honungste och göra vad jag kan för bota mig själv.