torsdag, oktober 18

Henrik och hans steg

Henrik har snöat in på det här med stegräknaren.

Idag har han gått promenad och sprungit kyrkrunda, vilket han gjorde igår också.

Dessutom dillar han att det vore bra att gå i sömnen;
åtta timmars steg helt grattis...

I kväll när han lekte med min systerdotter så fick han i alla fall några extra små steg i dosan. När han såg henne studsa fram och tilbaka så skojade han om att sätta räknaren på henne. Men sjävlklart skulle den hedersknyffeln aldrig fuska så. Men idén är ganska bra. Flera (de flesta?) av hans kollegor har barn- kanske springer dessa kids runt hemma med en dosa just nu och inkasserar godis för att springa lite extra åt mamma och pappa..

Chippen är ett skämt

Bilder på landslaget visar utgång efter match. Helt ok. Men vad gör Chippen där? Hur patetiskt är det? Han låg och skrek och vred sig som om det var benbrott. Så är det bara stukat ledband. Dock är det illa nog. Vad gör han på kvällen när han borde ha ont och ta igen sig hemma, ledsen över frånvaron som nu väntar. Jo han tar ett par kryckor och beger sig ut på nattklubb. Glad jag hade blivit om jag var Bolton.

onsdag, oktober 17

Brutet löfte

Jag lovade er seger men det förbyttes i ett kryss. Är väl egentligen inte förvånad, vi har svårt för Nordirland och hade det inte varit för deras två bottennoteringar mot svagare lag så hade de legat ännu mer lika med oss. Nu hoppas jag vi vinner våra vilket tar oss vidare och samtidigt hjälper just Nordirland.

Mycket glädjande att Ryssland vände och vann. Stöddiga England fick sig ännu en gång.

Henrik låg innan och trampade i luften, men räknaren lät sig inte luras.

Henrik kommer hem med nytt klipp i steget

På min trolovades jobb har de börjat med stegräknare. Den som efter ett par månader har gått flest steg vinner. Vad vet jag inte. Henrik kom i alla fall hem idag och visade sin lillaräknare. Sen satte han sig i soffan och ser nu på Ryssland-England med mig. Men sen ska han ut och springa. Henrik ligger tio dagar efter de andra så nu ska han ta ikapp. Inte mig emot att det blir fart här hemma.

För i övrigt verkar detta ha fått fart på hela Hanson & Möhring. Henrik berättar att alla nu äter snabbt och sedan promenerar på lunchen, att ekonomichefen som har stationär telefon går runt ¨på stället så längt sladden räcker när han pratar och att han dessutom börjat på gym där han beträder löpbandet.

Själv ska jag städa lite på matchen innan den riktiga matchen.

tisdag, oktober 16

Rensning före renovering

Nu när Henrik och jag är någorlunda färdiga här hemma så har jag tagit mig an mammas och pappas hus. Totalrenovering på gång. Men innan det lite mer roliga börjar så är det rensning som gäller. Idag städade vi den garderob som är under trappan. Mina föräldrar är söta och har typ sparat allt mina systrar och jag någonsin gjort och typ rört vid. Men nu har det stora tabberaset i kastande börjat...

När jag kom hem vid elva låg min söte bonde och sov. Han åkte direkt från vanliga jobbet till landet idag och kom tydligen hem vid halv elva och stöp i säng. Så pigg som jag är denna tid av dygnet så sitter jag uppe och kollar lite på nätet. Ville sett Kulturnyheterna, men det blir inte direkt någon behållning utan ljud. Så nu står 5:an på och bjuder en repris av CSI New York.

En enda svensk journalist jobbar för världens främsta sportidning

Det är min syster! Läs hennes artikel om Zlatan i Gazzettan idag här.

måndag, oktober 15

Tagen på bar gärning

Igår kväll hemma hos oss.

Henrik: Jill var den där skinnkjolen ny?

Jag: Nja, vadå?

Henrik: Det står så här på din blogg.

Jag (lite försiktigt): Ja?

Henrik: När du hade du sa du att den inte var det.

Jag: Jag sa att den inte var jätteny väl?

Henrik: Men du hade köpt den samma vecka.

Jag: Men det kändes inte så för jag hade beställt den en vecka till tidigare..

Henrik: Hmmm

söndag, oktober 14

Dåliga tujor och tomma magar

Gårdagen spenderades mestadels nere hos mor och far. Vi planerade inför det stora renoveringsporjekt inomhus som jag kör igång med i eftermiddag. Förutom det så var jag en runda på stan och köpte ansiktskräm. Var en gyllene kupong som höll på att gå ut och det vill man ju inte. Jag kör Clinque och ni medsystrar som gör det vet att varje krona räknas.

Sen gick jag runt och var hungrig. Kör pulver nu och i stället för att bara köra det luncher kör jag det alla måltider i två veckor nu. Är inte hungrig, är på femte dagen, men det är tråkigt. Inte minst i fredags kväll när det var födelsedagskalas för pappa.

Henrik är på landet och bonnar sig i helgen. Mycket som ska förberedas inför nästa säsong. Sen är han alltid noga med att tvätta maskiner och så. Ingen traktor glänser som hans röda. Var på väg att skriva lilla, men det är den verkligen inte...

Idag blir det städning här och sen ner till mamma och pappa, det är sistnämndes rum jag tar itu med först.