lördag, februari 7

Massa mys

Igår efter jobbet träffade jag Frida och Åsa för en fika på EspressoHouse. Jättemysigt. Frida hade med sig sina tre barn så det var en fika med fart i.

På kvällen var det Märta för hela slanten. Mamma och pappa bjöd på middag.

Idag har Märta och jag varit och hälsat på hos familjen Pettersson/Kristiansson. Isac och Märta lekte bra ihop. Märta är dock inte så van vid yngre barn så hon var tveksam till lille goe Alex. Men efter ett tag förstod hon hur liten han var. Isac var en föredömlig storebror hela tiden. Han är van vid att dela med sig och att Alex deltar på sitt sätt.

fredag, februari 6

Sista pulverdagen på jobbet

Och alla frågar vad jag ska äta sen.
Min första måltid.
Får passa på att tacka alla kollegor för deras stöd och pepp.
Nu peppar vi alla Gun som slutade röka i onsdags efter fyrtio år med giftpinnarna.

Kära Öresundståg

Ni har börjat hålla tiderna bättre och bättre. Peppar-peppar.
Vi som åker med gillar detta. Fortsätt i samma spår nu.
Vänligen, Jill

torsdag, februari 5

Inga duvor för oss

Har sett på en del bilder från bröllop att folk på riktigt har hyrt in två vita duvor och sedan släpper brudparet varsin efter vigseln. Jag förstår att det symboliserar kärleken och så vidare. Men fy vad töntigt måste jag säga. Dessutom tycker jag synd om fåglarna som blir behandlade av oduvvana människor mitt bland allt folk. Om jag skulle vara på ett bröllop där man gjorde så tror jag att jag skulle ha stora problem att inte börja skratta.

Nu är det säkert någon som tar illa vid sig. Sorry. Alla tycker olika.

Olidligt nära slutet

Torsdag. På söndag är det målgång.
Det är så nära. Jobbigt nära.
Men jag klarar det.

onsdag, februari 4

Sjuk...

Blev tröttare och tröttare på jobbet.
Direkt till möte 1 som jag inte hade sagt nej till idag vilket jag gjorde med det andra mötet. Åkte dit för att lämna lite papper som de behövde. Sa att jag inte skulle stanna för jag var dålig. På något sätt lyckades dock en där uttrycka det inför alla som att okej snabbt möte för Jill mår inte bra. Så plötsligt satt jag där. Efter fyrtio minuter av möte som för min del mest handlade om att sitta rätt upp så sa jag ifrån. Åkte hem. Kräktes. Nu har jag ätit mitt kvällsmål trots allt och nu har jag bäddat ner mig. Hinner inte vara hemma från jobbet. Så nu snabb kurrans.

Ingen träning ikäll

Ont i halsen. Och öronen när jag sväljer.
Buuuu.

Samma visa varje morgon

När tåget stannar ska folk kliva av. Sen går man på.

När ska folk fatta det?! Folk är till och med så åpna efter sittplats att om man står en bit ifrån vid sidan för att lämna plats då går de bara och ställer sig rakt framför en...

Samma visa varje morgon

När tgået stannar ska folk kliva av.
Sen går folk på. Men nej. Folk försöker gå på samtidigt. Och alla står på bredden vid utgången så folk får slänga sig av på sidan. Det är samma sak varje dag.
Om jag är först till dörrarna ställer jag mig alltid en liten bit ifrån och till höger. För att lämna plats. Men då kommer folk och ställer sig framför en. Tröttsamt.

tisdag, februari 3

Mindre snorigt

Här känns det bättre på båda fronterna. Varit nere en sväng hos mamma och pappa. Målade klart trappan. Riktigt fint blev det nu när det är klart. Känns gott.

I senaste Bröllopsguiden som jag plockade upp på Pressbyrån på stationen i Varberg idag, så finns det flera intressanta klänningar från Ida Sjöstedt. Detta måste det forskas i.

Ska bli underbart skönt när det är klart med klännning så jag slipper det här jobbiga letandet. Är inte min grej riktigt. Lägger hellre tiden på en god bok eller något.

Imorgon är det två möten som krockar på kvällen och jag kan inte ställa in något egentligen. Vet inte riktigt hur jag ska klara upp det.

Fullt hus

Säkert minns ni serien med detta namn. I vilken tvillingarna Olsen slog igenom.
Är dock inte den jag tänker på nu utan Rådhuset/ Ungdomens Hus. Folk hör av sig hela tiden och vill in i huset. Finns snart inga tider kvar att erbjuda. Nu ska jag precis springa över dit för att visa en ny grupp runt och teckna avtal. Finns ordningsregler och brandföreskrifter som måste överlämnas för att sen följas.

Vår trädgård

Bjuder lite blandade bilder på hur vår trädgård såg innan den stora rensningen.
Skönt att ha blivit av med allt. Dock kan jag känna att vi nog behöver plantera lite till för att komma någonstans på halva vägen och få den där hemtrevliga känslan. Är lite stelt och kalt nu. Hoppas Henrik och känner detta när han ser de här bilderna.








Snuvigt

Fortsatt halvkrassligt här. Men jobbar och tror inte det ska behöva bli så farligt.
Ska dock försöka hålla mig inne hela dagen. Idag är det nog bara två-tre minus men i vinden känns det som tre gånger mer, minst. Älskade Västkust.
Ikväll ska jag ner till föräldrarna och måla klart, tar kanske ett pass på deras spinningcykel sen.

Vi skulle egentligen gått på bio ikväll då vi är fribiljetter som går ut imorgon. Men det var bara Wallanders Hämnden som gick, och den var vi ju och såg i Halmstad när den hade Sverigepremiär. Känner att vi varken orkar ta oss till Halmstad eller Varberg så jag ska försöka lösa in biljetterna mot samma värde på mitt bio-kort. Vi får se om det går.

Den 13 och 14 går Gomorra i Falkis. Så då är mina planer att locka med Jennie och Krille och/eller Mia och Andy på först bio och sen middag ute med oss. Vi får se om de nappar och kan.

måndag, februari 2

Halvkrasslig och tar det lugnt

Skippade träningen idag då jag känner mig lite halvt vissen. Henrik går här och snurvlar också. Tänker mig att jag på detta sätt undviker att det bryter ut och på så sätt slipper missa jobb och än fler träningar. Har kört lite styrka här hemma och får ta en sväng till gymmet imorgon kväll.

Fortsatt väntan på min Tiger

Ringde väskaffären idag och undrade hur det går med min fina Tigerväska som jag lämnade in på reklamation den 5 januari. Hon visste inte. Men ringde sen tillbaka efter att ha pratat med Tiger. Tydligen har de en man som jobbar med reklamationer och han har varit på inköpsresa i hela januari och kommer hem på torsdag i nästa vecka. Det var beskedet jag fick. Jag kommer att begära att bli kompenserad på något sätt sen när jag får min väska. Köper man en väska för många tusen ska det inte gå till så här. Jag tycker dels Tiger sköter sina rutiner dåligt dels är jag missnöjd med väskaffären. De borde gått in och gjort något här. Kundvård kallas det.

söndag, februari 1

Lazio glädjer ingen

Ett Lazio i usel form ger inte Milan något motstånd.
Vi ser på Beck "Skarpt läge" istället. Är en av de bästa Beckfilmerna.
Krypande otäck spänning hela tiden. Kvinnomisshandel är vidrigt.
Går inte att förtå rädslan de som utsätts måste leva i.

Min nya mössa

När Henrik kom hem från Karlstad hade han såklart present med sig.
Och med tanke på att han besökt Löfsbergs Lila Arena var det inte svårt att gissa vad. Nu har jag något som visar att jag är stödsupprter.

Så här fin blev jag på löprundan med min nya mössa.

Målerier och kyla

Har lackat trappan nere hos föräldrarna som jag målade vit förra året. Verkligen på tiden. Blir fint i alla fall. Mamma och jag har hunnit med en långpromenad också. Är iskyla ute. Nu bakar mamma bullar, ska ta med mig några hem till Henrik. Kvällen blir lugn med lite spackling bara.

Satt i ett telefonmöte innan också, liksom i fredags. Vissa yngre som går i skolan eller jobbar har svårt att höra av sig under kontorstider. Så bokningspärmen har varit med hemma i helgen.

Sista dagen i vecka tre

Då är vi framme på tre veckor. Det har gått bra. Har dock tränat lite väl hårt upptill. Men det är skönt att se resultatet och framför allt känna det på alla kläder. Nu är det en vecka kvar och sen blir det GI.