fredag, augusti 26

Gåvor till Isak

Ser ut som att eftermiddagen kommer innehålla mitt första möte med Isak. Mias och Andreas lille son. Vecka gammal idag. Har köpt fina gåvor som jag presentera för den lille, som ju är en gåva i sig. Köpt en söt tygprinsdocka, söt liten body med björntryck och babyalbum (hoppas Mia och Andy blir glada för jobbet det innebär).

Först nu väntar fika med Johan. Längtar efter esspresso, behöver vakna till. Annars jobbar flitigt idag med Kulturkortet. Skickat injudningar till mitt party.

Läst ännu en dålig krönika av Ebba von Sydow. Hon kan mode någorlunda, liksom tips och så. Men skriva kan hon inte.
Inte Sofi Fahrman heller. Så racet blir jämt.

Tår och lottning

Aj, Har ont i höger stortå. Match igår mot Norvalla, vinst 3-2. regnet öste ner och det var precis som mot Veddige mer vattenpolo än fotboll. En av otaliga gånger bollen stannade i vattenpöl så satsade jag och tjej deras lag. Bollen min väg, hon sköt istället på min tå typ. Riktigt ont, både då och nu. Svullen och lite blå. Nöjd med insatsen igår. riktigt stark på huvudet på deras fasta. Sedan offrade jag mig totalt på en hörna och fick bort bollen, dessutom frispark då en gul spelare sköt på mitt knä instead of bollen. Hon landade sen på mitt andra knä. Fyra snygga långa dobbmärken där.. Henrik vidhåller att det är otroligt hur mkt blåmärken etc som jag alltid har efter match. Håller nog med, beror ofta på att folk vill men inte kan.

Jillar: Segern igår och nu bara vinst nästa lördag från serieseger.

Jillar inte: Lottningar utan svenska lag. Ajaz, Arsenal och Sparta Prag. Jag säger inte mer men känner desto mera.

tisdag, augusti 23

Pulsen går ner

Hemma för gott nu. Ont i hals och trött. Höll presentation i eftermiddags för Kulturkortet. Kände mig bakfull fast inte druckit minsta. Hängig. Saknar redan tidningen. Pulsen.