fredag, november 11

Glimtar från guldfesten





IF Böljans guldfest var en härlig tillställning. En basketmatch i Skövde fick mig och mina föräldrar att anländs sist. Kände mig fin i min nya wrapklänning och mina underbara bruna stövlar. Överallt glada ansikten. Människor man kämpat tillsammmans med. Diana, Lotta, Lena- idolerna från när man var liten. Som man hann spela med som 12-13 åring i damlaget. Som nu gör gästspel. De jämngamla som man delade väg med för att sedan gå isär och nu mötas åter. De unga som med sin inställning till livet ibland får en att gråta, ibland skratta högt. Ingen man inte tycker om.



Maten var jättegod. Alla fick laxsoppa, som fick utmärkt betyg. Mamma (vegeterian) och jag (fiskallergiker) fick en thaisoppa som var +++++. Roliga uppträdanden. De små gjorde ett nummer när de var oss "tanter" och stapplade omkring. Sedan tog de av sig överdragskläderna och rockade loss till "Young generation". Oj, vad roligt och bra!

torsdag, november 10

Samhällets förfall

Läser på Aftonbladet om hysterin som varit runt om i landet på H&M idag. Stellas plagg lockade folk till att förlora besinningen. Givitvis finns det folk som jag som har ett jobb där de kan flexa. Men hur många var idag "hemma sjuka" eller skolkade från sina lektioner? Det är sjukt.
Valde själv att jobba. Har ett nytt projekt framför mig som behövde lite extra slit. Kanske tar en sväng till H&M i Halmstad i nästa vecka. Säkert folk som lämnar tillbaka plagg de köpt utan att vara säkra. Känner att det bara är trenchcoaten jag är intresserad av. Räknar med få ha minst en 42 för att mina stora bröst (äkta) ska få plats. de flesta plagg görs ju för tjejer med mycket små. Det enda Natascha i Paradise Hotel och jag har gemensamt är väl just problemet att hitta kläder som passar storbröstade. Även om jag nu inte har så stora.

onsdag, november 9

Mer syskonskap

Jennifer var med på debatt igår angående sportens urholkning med svarta pengar och annat fiffel. Tror hon är i Falkenberg nu på kortvisit. Ska försöka ringa och höra. Måste hinna träffa henne då. Se hur rund magen är. Samtidigt ska Henrik och jag hinna välja klinkers till hall och badrum i eftermiddag.

Bokat resa till Stockholm nu. Julshopping och annat trevligt blir det. Tio dagar dit.

Stella och Sella i mina tankar

Imorgon släpps Stella McCartneys kollektion för H&M. Funderar på ta tåget ner till Halmstad för att handla lite. Vi får se. Är två klänningar, den i grönturkost och den i hallon, som jag är nyfiken på. Oversized trench i brunt låter heller inte helt fel, framför allt inte till våren.

Sella från Varberg önskar jag inte vore lika aktuell. Göteborgs Stefan Selakovic har det nog inte lätt. Kommer han fly fältet som Ihje eller kommer han rakryggad spela kvar i blåvitt? Det senare hoppas jag. Minns för några år sedan när han precis blivit utlandsporffs men var hemma på semester och kom upp till Påskbergsvallen. Obligatoriska badtofflor på fötterna. Pappa och jag som var där för en Varbergs GIF-match snackade lite med honom. Nu senast mötte jag honom i Helsingborg efter att IFK kört över HIF i toppmöte. Alltid trevlig.

tisdag, november 8

Jobbigast i början

Johanna åkte hem igår och jag saknar henne så mycket. Önskar hon bodde närmare oss. Saknaden kommer klinga ut med dagarna, så är det. Om någon vecka är det bara en molande känsla någonstans i en. Måste försöka hinna ett besök i Kalmar innan jul. Annars H och jag fira nyår där?

Natten mellan söndag-måndag sov jag hos föräldrarna för att hinna vara med Johanna mesta möjliga. Vi låg och pratade länge. Är överrens om att systrar som älskar varandra alltid borde ha sina liv nära varandra. Kalmar-Falkenberg är allt för långt avstånd.

Skriver på en projektutvärdering. Idag och igår. Hoppas ha den klar i veckan.