torsdag, mars 20

Glad Påsk



Viktigast av segrar

23.12 slog jag av TV:n igår. Inne i sängkammaren låg H och sov medan jag dansade segerdans i vardagsrummet. Romderby och seger. Kombinationen är oslagbar.

Lazio, grande Lazio.

onsdag, mars 19

Min fina guddotter

Dagarna med Märta var helt underbara. Hon är en sådan glädje och påminner om vad det verkligen handlar om. Vi har lekt en hel massa,kramats och skrattat och pingat. Vi har bakat, öppnat två-års paket, öppnat påskägg och gått på stan. Märtas första solglasögon har också inhandlats. Vi gick på stan och den lilla satt i vagnen och klagade på solen i ögonen, och eftersom moster-gudmor själv är galen i solglasögon och äger typ ganska många par så behövdes inte mer. Märta var "koooool" sen och satt i vagnen och sa "puss å kraaam" till alla. När mamma och Jennifer sedan kom från sitt håll höll de på att dö av skratt åt vår lilla skurk. Tyvärr hade ingen av oss med kamera... Istället bjuder jag på en bild när påskriset skulle kläs.


Märta älskar alla högtider och med stor koncentration och inlevelse kläddes påskriset. Alla påskkärringar, kaniner, kycklingar och ägg blev fint pussade på väg upp i grenarna. När riset var färdigklätt dansade vi runt det och sjöng att det var påska.

Dags för köttsoppa

Soppa är väldigt underskattat tycker jag. Och slår ett slag för rätten genom att inta det till lunch idag.

Nämnden här kommer jag

Idag ska jag presenteras för Kultur och Fritidsnämnden.
Det ska bli roligt och som tur var hade jag ett par svarta pumps på jobbet. Annars hade jag blivit presenterad iförd rosa converse.

tisdag, mars 18

Svärmors 60-års kalas

Har inte berättat så mycket om svärmors kalas i fredags då hon fyllde 60 år.
Det var en jättetrevlig dag med massvis av gratulanter, god mat, god dryck och härlig stämning. Jag hoppas Gunilla njöt av sin dag och alla vänner som kommit för att dela den med henne.

Gunilla 60 år den 14 mars 2008.


Jag gratulerade svärmor. Kom direkt från TV-framträdande i TV4.


Tropisk planka smakade utmärkt.

Dålig i huvudet dag

Kalla det migrän, kalla det vad fan ni vill. Vaknade med huvudvärk som snabbt blev sämre. Kände mig borta. Har sådan anfall någon gång i halvåret. Går sen över lika fort som det kom.

Har tagit det lugnt idag och försökt bli av med det. Funderar på en joggingrunda senare ikväll för att komma tillbaka helt.

Saknar redan Märta som åkte tidigt imorse oändligt. Var så hemskt att säga hej då igår. Hon ville att "Djuill komma mäd."

Ska baka tårta ikväll också, att bjuda på imorgon på jobbet. En liten trevlig påskig sak i marräng. Hoppas nu ingen på jobbet läser bloggen ikväll. Är mors underbara recept.

Ikväll ska jag dessutom försöka få ordning på våra hemtelefoner. Är bärbara med tre enheter och de fungerar nästan aldrig, så just nu får alla ringa oss på våra mobiler och det är lite dyrt och onödigt.Likaså för oss i andra änden.

måndag, mars 17

Go Hillary


Den här tröjan vill jag ha.

Jobbat in för lek med hjärtat

Nu ska jag strax ge mig av. Har jobbat in tid för att kunna gå lite tidigare för att hinna hem och leka ordentligt med Märta.

Kommer bli rysligt tomt när de åker imorgon. Man vänjer sig så fort av att ha henne och Jennifer i närheten.

Ny vecka, ny bok

Efter att ha avnjutit Anna Gavaldas underbara Tillsammans är man mindre ensam har jag öppnat pärmarna till den betydligt lättare En shopaholic i New York av Sophie Kensella.Tre kapitel in är den väntat lättsam och roande.

Om det är något som är positivt med tågpendlandet är det att det ger 2 gånger 17 minuter om dagen att läsa på.

Så kom snön

Efter en fantastiskt rolig och mysig helg med kalas, tv-framträdande, mys med guddotter och syster, melodifestival,match, påskmiddag och mys med Märta- så var det måndag och back to buisness. Utanför är världen vit. Synd att barnen har påsklov först nästa vecka.

söndag, mars 16

Matchdags och tjuvstart på påsken

Tidig start med tidig frukost är det som gäller här. Henrik har match halv elva och jag halv ett. Vessige möter Slöinge och Böljan Astrio.

Sen blir det lite påskmiddag här hemma. Mamma, pappa, Jennifer och Märta kommer för lite ägg, köttbullar och prinskorv. Ska bli mysigt.

På tal om igår så vann fel låt. BWO var i en klass för sig. Att svenska folket håller Sanna Nielsen högst säger allt om folket och sen var det tyvärr givet att jurygrupperna skulle falla för paketet Perelli. Alexander Bard, ett verkligt geni, retar för många för att få kredit för sina prestationer.