torsdag, september 8

Jobbigt med hus

Nu har det kommit ett finare hus... eller, ja mer min stil men tror inte Henrik vill. Antar att det alltid kommer vara så att när man väl bestämt sig kommer fler alternativ.

Hämatde bilder på Expert nyss. Varit på Åhs och fotat, ser skapligt ut. Har tänkt göra förstoringar och ha på väggen i vårt nya hus (när det än blir).
På tal om Åhs så kommer Henrik snart och hämtar mig, vi ska ut på lunch. Blir thai.

Kom igen

Hallå... nej, jag glömde inte något L, det var meningen det som står under. Hyser inga större känslor för denne superdiva som dissar pressen...

Fortfarande inte hört något nytt angående huset...

Zatan till slut

Zatan gick omkring på planen och visst, fick mycket stryk men gjorde inte så jäkla mkt. Han mest gestikulerade åt sina medspelare för att visa hur mycket bättre han själv är. I matchens sista minuter får han bollen och i soffan skriker jag "GÖR NU NÅGOT ZLATAN!", så gör Zatan faktiskt ett fantastiskt vackert mål. Underbart. Det berättigar världens största ego för kvällen.

onsdag, september 7

Heja Sverige

Jillar: Ungersk gulasch

Jillar inte: Ungersk glädje

Katten leker

känner mig som en liten mus. Budgivare nummer sex är katten. Ännu inget från honom/henne. Känns som det kommer snart. Just nu leker katten med musen. Snart äter den upp musen.

Själv ska jag äta en halv melon nu, galia. Inför träningen. Har fortfarande jobbigt ont i rygg och ben, men ska trotsa det. Måste ju träffa tjejerna och njuta av guldkänslan. Sedan snabbt hem och se matchen. Henriks pappa och bror kommer också. Vi är svenska fans allihopa.

Hoppet lever

Det har gått en timme och vårt bud gäller än.
Förmodligen var sexan så säker att han inte kollat mobilen typ, högre bud lär komma när som. Men iom att det våra bud direkt bjöds över senast så känns det gått att nu få vara högst en timme eller så...

Tänk om vi får det?! Är jättemycket att göra på det...

Inte logiskt alls Laul

Robert Laul, min systers kära kollega som är duktig (och enligt källa världens goaste gubbe), avslöajde Sveriegs startelva och tycker det är logiskt att C Andersson går in i stället för Edman. Tycker inte jag. hade hellre sett M Dorsin som är bättre på def. och off. enligt mig.Andersson är ju dessutom högerback till vardags... Andraval hade varit gamle bekante Alexandersson. Nu går denne istället in och puttar ut pajasen Wilhelmsson. Sistnämnde är nu vad Zlatan var (dock inte lika bra på det ens) för något år sedan. En cirkussäl. Dvs han driver och trixar men på stället, tar han sig förbi ngn så hinner nästa dit och försvara. Åter till vänstarbackan. Varför spelar inte Edman. Hallå, babyn finns kvar sen. Jag säger till Henrik att det inte finns ngn ursäkt att han när det blir dags inte är med. Han håller med. Men när vi skulle somna igår pratade vi om det och är överrens om att en viktig VM-kval match hade gått före.

Sista stöten

Så ringde jag och bjöd över. Vi har en sista strategi nu. Höjde till 1,02.
Vår gräns är nu 1,05. Sen gratulerar vi sexan som lär bjuda över oss.

Håller på med annonsen. Jazz o Blues på så den ska vara med på lördag. Snabba ryck nu. Har litet utrymme för Kulturkortet som ska utnyttjas max. Får slipa på den texten nu.

Sålde bilder för 9000:- till Dans i Halland. Känns bra. Även om jag nu inte får pengarna. Roligt dra in till sin arbetsgivare.

tisdag, september 6

Kakelugn eller braskamin

Vi är fortfarande lite på när det kommer till huset. Henrik ska ringa sin fotbollskompis som är snickare och höra om vad en utbyggand av galsveranda skulle kunna sluta på. Jag har kollat kakelugnar och braskaminer. Vad sådant här är svårt. Man känner sig så ugn.

Nerv i kläm

Har alltjämt ont i nedre del vänster sida rygg, vilket strålar ut i benet. Kom plötsligt igår och vill inte släppa. Sov dåligt på grund av det, är trött. Någon jäkla nerv som ligger i kläm.

Kokade lite nudlar till lunch. Gott om än lite fantasilöst.

Verkar skita sig med stora annonsen då Jazz & blues inte får ihop dryga sex. Känns jobbigt för då faller allt.

Ikväll är det fotbollsfruar på 5.an. Alltid roligt...

Galopp och mjölk

Ahh, har ingen mjölk hemma så morgonkaffet och förmiddagskaffet har druckits svart. Urk.
Var på trav i går. H, Mia, Andreas, lille Isac och jag. Roligt. Satt VIP och åt god pyttipanna. Drog hem en outsider vilket gjorde att det gick plus minus noll för min del. Mia, vars pappa har travhästar och är proffs, gick plus. ´Killarna minus. Var en fin sensommarkväll i Halmstad. Himlen målades fint i pasteller.
Dagen kommer gå åt till tennisjobb, kulturkort och lite dansjobb.
Budgivningen har fastnat på en miljon tio, Henrik vill att vi tänker på det. Jag vill höja tio för att sen direkt droppa om vi inte får det. Nåväl, vi får väl se.
Är väl ngt äldre par som precis sålt sin villa som vbi bjuder emot. Och då har vi inte mkt att komma med. Jag tycker det i dagens läge med villabrist borde finnas en regel som sa att ingen över 60 fick köpa hus. De ska vara till oss unga... ;)

måndag, september 5

Full fight

Nu är det verkligen på gång...

De som bjudit 840 bjöd sen över vårt 900, genom 920. Vi höjde 950, då la de 960. Flera andra hoppat av nu. Vi ska höja, men avvaktar lite nu. Dels se vilka andra som fortfarande med, dels för invagga budgivare nummer 6 alias vår fiende nummer 1, i falsk säkerhet.

Jillar: Serieseger

Jillar inte: Hustjuvar... Lovar de är något äldre par som typ sålt sin villa som nu håller på och förstör genom att bjuda mot oss....

Skrämmande bud

Vi la just bud på huset. 9 och sen massa nollor.
Höjde en hel del för att visa musklerna och förhoppningsvis skrämma bort några.
Åh, vad jag hoppas.

Guld

Helt underbart. Äntligen. Suveränt.Tjusigt.
Böljan till division II. Välförtjänt.

Tårarna rann sista fem minutrarna av seriefinalen som vi vann med 4-0. Med tre matcher kvar är vi redan klara. Intervjuad av lokaltidningen efteråt, uttryckte vår glädje. Fick mkt cred av reportern. Mikael Martinsson, HNs bäste på sporten. Hur som helst var det en lagseger och nu är målet nått.
Fest hos tränaren började med pizza och VM-kval. Härlig seger där också. Sen mkt champagne och sång natten igenom. Guldhattarna på givetvis.

Vem vill va i trean nu? Ingen, ingen
Vem vill va i tvåan nu? Alla, alla...