fredag, september 8

Bodström och jag

Gick upp till torget en sväng för att höra justitieminister Bodström tala. Precis innan han klev upp så såg jag Johan och gick fram till honom. Någon SSU-tjej där ville ha bild med Bodström. När det gavs tillfälle så var inte hennes kompis där och jag såg hur hon blev desperat. Som medmänniska och fotograf tog jag kameran och tog en bild av dem två. Hon tackade fint och ministern hälsade vänligt. Jag inser att min nya fina röda trenchcoat som jag bar fick Bodan att tro att vi är partivänner. Fick lust att skrika "nej, nej, nej". Men valde att hälsa. hans tal? Hmm, handlade mycket om de borgerliga, framför allt moderaterna.

torsdag, september 7

Mer naket

Fick just besked om kvällsjobb. Blir besök hos en bastuklubb. Mer nakna män alltså.
Kommer att bli lång dag alltså. Men det är skönt någon annan dag.

Solen skiner på Ätran som ser brungrön ut. Två fiskare prövar lyckan. Folk går med sina hundar och barnvagnar.

onsdag, september 6

Naket på jobbet



Jills kontor 2006-09-06

Organdonation

Har du ett donationskort? Skaffa det annars. Ta ställning medan du kan. Prata med dina anhöriga. Låt dem veta vad du vill . gör en redan outhärdlig situation lite lättare.
Jag säger ja till donation. Om någon annan kan leva vidare genom mig så är det fint. Jag vet också att jag skulle ta emot organ om jag behövde det. Om man är villig att ta emot så tycker jag att man måste kryssa ja.
Ibland kan tankarna spåra iväg. Tänk om en mördare skulle få ens hjärta. Tänk om man själv skulle få en mördares hjärta.
Vad följer med på köpet liksom?

söndag, september 3

Hitta hem

Det är söndagkväll. Polisen i Åsa letar efter en saknad person. Hoppas vem det än är hittar hem.
Själv ska jag skriva en sista noits. Logga ut. Köra hemåt.
Vi är båda lediga imorgon. Ska ha natt-bio. Hyrt Wallanders senaste. Luftslottet. Jag är på väg. Hem.

Efter kalaset

Hade en jättebra "födelsedag" igår. Mamma och pappa kom upp till oss för tidig frukost. Presentöppning på det. Henrik hade ordnat fint med två olika blombuketter och svensk flagga. Mor hade med min underbara födelsedagsskakis. Bland glittret och snön firar Nalle Puh och hans vänner kalas när man firar den. Är speldosa också "happy birthday" och så står det på sidan "aren´t birthdays grand". Fick mycket fint. Alla är för snälla.
Höjdpunkter:
*röd trench
*svart handväska "royal copenhagen"
* prenumeration Elle Interiör
* svart kvajcardigan
* designade pastatallrikar
*antika kryddburkar i blåvitt porslin

Dagen gick åt till match i Malmö. Bussen vågade leta sig in i Rosengård där vi på en hederlig skånsk gammal idrottsplats slog Håkanstorp med 5-2. Trots ond rygg och höft efter fall så spelade jag. Var oerhört viktig sexpoängsmatch. Gick bra. Gjorde inte allt för ont. Sen när hemma igen så kom första gästen samtidigt. nåväl. Svidade om till fin omlottklänning och supersnabb make. Sen anlände en efter en. Vi åt hemlagat. paj och piroger. Baguetter och sallad till det. Landskamp på TV. Alla glada över resulatat.( Zlatan är verkligen ur form.) Sen spelade vi När & Fjärran. Tjejlaget vann. Allt var gott. Någon gång sent efter midnatt så släcktes lampan. Henrik säger att jag började snarka innan han hunnit få huvudet på kudden.

Plötsligt händer det

Min favoritreklam är den med kvinnan som står med bara några varor i en jättelång kö. Men så plötsligt så ser hon. Först av alla. En kassa till öppnas..
Reklamen är som bekant för Triss. Har precis pratat med en kille här i Falkenberg. Tommy 31. Han skrapade fram 15 000 i månaden i 20 år. Avundsjuk. Nej, inte alls. Knappast något. Läs om Tommy imorgon. www.hn.se