fredag, januari 25

Sveriges windy city

Imorse höll jag på att blåsa bort på väg till tåget. Och sen från tåget och hit.
Här nere på västkusten blåser det något fruktansvärt i dag.

I kampen om blåsig stad måste jag som falkenbergare låta Varberg få första platsen. Det här är Sveriges Chicago. Det blåser hela tiden. Mycket.

Att det är fredag kan dock inte vinden blåsa bort.

torsdag, januari 24

Vrål ikväll?

Igår kväll vrålades det hemma när Jonas Källman sänkte spanjoren med god hjälp av Thomas Svensson och resten av svenskarna. Ikväll är det Deutschland uber alles som ska besegras. Börjar nästan bli nervös redan.

Träningsvärk i regnet

Det är mörtk ute och pissar ner. Varje steg gör ont.

Men det kommer sol och form.

onsdag, januari 23

Tänk att gå miste om sitt barn

Ingen lär kunna undgå att Hollywoods Heath Ledger har dött. 28 år gammal. Med ett barn på 2 år. Det är det som är så tragiskt. Den lilla flickan går miste om sin pappa. Och han går miste om hur många underbara dagar som helst med sin dotter.

Och det känns som det är helt i onödan. En förmodad ofrivillig överdos. Men så är det med droger. En gång fel räcker.

måndag, januari 21

Nu får Henrik också punga ut

Det här med att böta 20 kronor för varje svordom har hittills kostat 620 kronor.
För Henrik 20 kronor. Ett enda litet f-a-n, har han släppt ifrån sig.

Men nu har ett nytt bötestillfälle instiftats. Om man inte har sin förlovningsring på sig. Vissa glömmer den titt som tätt... Straffsumman är den samma.

söndag, januari 20

Nagellack, Zlatan och munsår

Dagens sportkavalkad avslutas framför Inter-Parma. Henriks käre Zlatan har varit lysande. Det är faktiskt imponerande hur han får bollen, har en spelare i ryggen, håller lugnt i bollen, väntar, det kommer en motståndare till och då liksom sätter Zatan fart och tar sig loss, lurar skjortan av dem.

Inför nya veckan har jag målat naglarna. Jag har också fått ett munsår, inne i själva munnen. Det gör ont.

TV4 kalkonade i alla fall sig själva efter fadäsen i förmiddags då resultatet i landskampen rullade i nederkant medan nationalsången spelades.Undrar hur många fler än vi som slog över till skidorna då.

Söndag i sportens tecken

Super G, slalom, skidskytte jaktstart dubbelt upp, handboll och fotboll. Just nu är det mycket idrott om helgerna. Härligt men förödande för vårt tidsschema. Dock är vi lite duktiga och sitter med våra pensionspapper samtidigt.

Åt majskolvar till lunch och om någon timme lägger jag kyckling i pannan, färskpasta i grytan och mixar en sallad. Pesto är tänkt smaksättare.

Babykoll och löpning

Då jag penicillinat klart för två dagar sedan blir det löpning idag. En liten lätt runda. Sedan hoppas jag att det går att klämma in ett besök hos lille Alex med familj också.

Här på Västkusten blåser det bara lite igen efter den storm som svept över oss. Det är grått och regnigt.