tisdag, mars 14

Vickan och tröttheten

Victoria Svensson stod för hattrick i går när Sverige besegrade Finland med 4-1. därmed knep vi andraplatsen i gruppen efter Tyskland och får spela match om tredjeplats. Stackars Norge, som är bra mycket bättre än Sverige (tyvärr) släppte in mål mot Tyskland på övertid. Hattrick av Vickan, som jag plockade bort än gång i tiden, glädjer i ett annars väldigt blekt blågult.

Är så väldigt trött på allt om Zlatan. Så fort någon uttalar sig så blåser alla upp dwet. Han är inte i sitt livs bästa form, Juventus ångar på och Z är förhoppningsvis tillbaka på topp till sommaren. Punkt där.

måndag, mars 13

Fem veckor kvar

Påskdagen är fem veckor bort, igår, och då är det dags för böljans återdebut i högre divisionerna. Börjar med derby mot Falkenberg.
Match igår med 8-0 vinst mot Kungsbacka som tack vare att Staffanstorp dragit sig ur nu kommer att spela i vår serie. Tråkigt med ett Hallandslag till.
Vi spelade bra men tappade efter tag spelet helt och det kändes som alla bara sprang framåt för att göra mål. Framför allt de lite yngre och orutinerade. Efteråt konstaterade jag det att det är synd att vi inte, när vi är överlägsna, tar tillfället i akt och övar passningsspel och eget spel utan bara langar upp bollen och springer efter som galna. Värre motstånd lär ju nämligen komma.