fredag, september 7

Mister Tjtkrsts Krkrklkksjst

Snart bär det av hemåt. Ska gå vid tre då jag jobbat in lunch i veckan.
Är trött i huvudet. Hela dagen ringt till mängder av personer. Nästan alla samtal på engelska, även fått lite användning av min franska och italienska.

Det värsta är att prata med öststaterna. Jag ska be om en person och när jag läser namnet framför mig bara ser jag en massa konsonanter på rad.

"Hello, my name is Jill Wegerup can I please speak to Mister Tjtkrsts Krkrklkksjst"

I helgen blir det trädgård för hela slanten. Jagar Daniel desperat just nu. Han anmälde sig frivilligt till trädgårdstjänstgörning på kräftskivan i lördags. Det spelar ingen roll hur full man är, Henrik och jag håller stenhårt på alla löften om hjälp.

Blir inget bloggande. För jippie, vår dator fungerar inte. Ska köpa en ny i nästa vecka. Men nu en helg i det gröna (eller rättare sagt det som ska bli grönt).

onsdag, september 5

Livet är inte en fotbollsplan

Utan en trädgård som ska skötas.

Ja, den där Fosdick måste ha tänkt på mig när han sa detta. För fotbollsplanen får jag verkligen inte se mycket av i år. Känns tråkigt. Att vara skadad är att vara utanför allt.

Vid sidan av planen så rusar jag dock på. Går bra på nya jobbet men vi har ont om tid så det är hög tidspress.
Sen är det stressigt med trädgården. Vi har just nu jord kring hela huset. Vi måste snart få rullat ut gräsmattan, så den hinner ta sig med hjälp av den höstsol vi bara förutsätter kommer.


Fick tyvärr tacka nej till tv idag. Blev erbjuden sitta med panel på fredag morgon i lokal-TV på fyran. Halland/Öresund. Hade fått åka till Malmö och allt. Hade kunnat gå in på redaktionen på Kävllan och hälsat på alla gamla kollegor. (TV4 och Kävllsposten delar kontor). Men denna fredag går det inte på grund av möte och utländska aktörer.Typsikt. Jag hade älskat varje sekund.

Ikväll måste jag stryka om jag inte vill göra en kejsares nya imorgon. Varför gör jag ständigt så att jag bygger upp berg. Bättre att ta itu med små kullar, men då har jag fortfarande kläder och då blir det aldrig. Men ikväll blir det strykjärnet, P3, en massa kläder och jag.

tisdag, september 4

Ny utsikt

Hustak, kastanjeträd.

Arbetskamraterna verkar jättebra. Mina uppgifter är varierande. Även om jag just idag andra dagen sitter med 50 sidor som ska översättas till engelska. Tänker lite svingliska nu.

Ikväll blir det ut till landet och mer potatisplockning. Men sen är alla pärer uppe ur jorden och det ska firas med ett glas vin.

måndag, september 3

Kort rapport

Nytt jobb och potatisplock...