torsdag, november 23

Tortyrvind

Precis kommit hem. Cyklat hem i piskande vind med litet isregn upptill. Härligt med västkusten. Värmer nu händerna mot kaffekoppen. Har tjugo minuter på mig. Sen måste jag snöra joggingskorna och ge mig ut innan mörkret hindrar min framfart. Har sprungit i två veckor nu, nästan varje dag. Nöjd med detta och tänker inte låta kyla och mörker få mig att återgå till ett latare liv. Men det är tortyr att behöva ge sig ut igen. Stackars mig.

17 kommentarer:

Jonte sa...

Lycka till i vinden!

Sabina sa...

Oj va du är duktig, måste verkligen komma igång med träningen igen, men då jag är ganska mycket ensam så blir det svårt att komma iväg, undanflykter kalas det eller? Men det är faktiskt sant!

Anonymous sa...

Vad duktig du är! SVÅÅÅRT att ge sig ut i sådant vidrigt väder, kan jag tro!
Keep up the good work!

Studiomannen sa...

Du har ett rätt roligt tyrckfel...

Rätta till det, ta på dig korna och kuta ner till mig ikväll! :-)

Tommy sa...

Du vet att man måste vila i bland oxå? :)

Bra jobbat!!

Anonymous sa...

Impregnerande:-)

Anonymous sa...

Jag tycker inte tryckfelet ska rättas till, det är roligt!

Anonymous sa...

Hoppas att du hade medvind hem! Himla duktigt att ge sig i skitväder, det hade jag aldrig gjort. Jag tom övertalar hunden att det rävker med en kortare runda vid sådana tillfällen.

Vargakvinnan sa...

Fan så duktig du är! Jag önskar jag orkade bege mig ut lite oftare. :-) Ha en skön helg!

Vanja sa...

Vad skönt att ha kommit igång! Härligt! Själv späker jag mig på mina poweryogapass och känner mig såååå snäll mot mig själv. Ha en mysig helg Jill :)

Emm sa...

Shit! Vilken vilja, vilken drivkraft! Jag är imponerad..

Malla sa...

Åh vad duktig du är!! Kämpa på!! Jag sprang i höstas men nu har jag inte gjort det på läng...och jag som hade tänkt springa Stockholm marathon...får se hur det blir med det....Bra att du inte låter vädret stoppa dig!

Studiomannen sa...

Fånigt av mig. Hon ändrade. Jag minns att Marimba Roney hamnade på floskeltoppen när hon i en skrivrecension skrev: "det är bara att spänna på danskorna"...

Trevlig helg, jill!

Erika sa...

Kämpa på tjejen!

Laura sa...

Träning kan vara underbart men mest är det jobbigt.

Anonymous sa...

Va duktig du är=) Önskar att jag också kunde springa, för känns ärligt talat inte som jag kan det, haha. Känns som jag typ håller på o dö asså efter två hundra meter=(

Hannele sa...

Härligt med västkusten :)