lördag, december 1

Och så kom pannlampan till användning

All work, work

Vi jobbar på i tvättstugan och det förre detta garaget som ska bli fint rum. En sak som visat sig ta okristligt mycket tid är taklister. Fenomenet får också H att svära en hel del.

För i övrigt så har Henrik öppnat fem luckor i sin chokladkalender...

fredag, november 30

Familjen är mina Idoler

Fredagskväll och svenska folket gör sig klara för att bänka sig framför Idol. Men inte vi. Kvällen bjuder istället god familjemiddag hos mina föräldrar. Henriks och min familj är mina idoler.

Hoppas ni alla får en fin kväll, med eller utan TV4:s Idoler.

By the way- heja tjejerna!

Min skönhet




Hurra för Helsingborg

Alla fotbollsnördar vet vad jag menar.
Ni andra- godnatt.

torsdag, november 29

Ny klänning till stallet

Namn: Cruz Silkdress
Färg: Lila
Uppfödare: Twist & Tango
Material: 100 procent silkessatin
Pris: 999kronor
Säljare: Mikaela Wien, Girl Next Door
Köpare: Jill "vän av klänningar" Wegerup

Framtidsutsikter: Fram till nyår ska denna klänning med stor potential få hänga till sig och vi ska tillsammans slipa på detaljerna. Sen på nyårsafton blir det premiär och jag har stort hopp om att den kommer att prestera max denna tillställning. Tittar jag längre fram så ser jag stor potential på framtida bröllop och dop, det är en klänning av fin kvalitet som går att ha vid riktigt fina tillfällen samtidigt som den går att "klä ner". Det är en investering jag hoppas ska ge behållning såväl nu som i många år framöver, säger den nya ägaren.

Bilder kommer.

Back on track

Eftersom förkylningen inte vill släppa greppet trots att jag vilat och vilat så gav jag mig ut idag. Kanske kan jag skaka av mig förkylningen...

Hur som nu 7 km senare känner jag mig helt okej. Är imponerad över hur pass lätt jag tog mig runt med tanke på två veckors vila på grund av förkylning.

Hade varit skönt att hinna springa några gånger innan måndag då jag kör igång med styrketräning med hjälp av PT. Här satsas det för fullt med andra ord. Vill bli riktigt grundtränad- dels för livet i allmänhet dels för fotbollen. För om inget oväntat spelar jag nästa år och jag är riktigt revanschsugen då förra året förstördes helt av min efterhängsna skada. På tal om den så känns det helt bra nu. Peppar, peppar.

The Julbord Collection Night


Ikväll blir det mingel med syster och mamma.Vi är inbjudna till Girl Next Door och Boys 2 Men- lilla Falkenbergs mest moderiktiga affärer. Här finns alltid något man vill ha.

Förutom att det blir lite bubbel och snacks så får man som julklapp fin rabatt på en vara!

Saknar

onsdag, november 28

Långt mellan Trondheim och Tröingeberg

Sitter och tittar på Rosenborg- Chelsea. Det gör syster Jenna också. Hon är dock på palts för de rosas räkning. Lite avis är jag alltpå det men här på Tröingeberg i det rödaste huset fixas det med garderober i tvättstugan och det blir jättebra. Vi kanske till och med får plats med en mer än vad vi räknat mer. Och extra garderobsutrymme- vad säger vi om det?

Underbart.

Mys med mellansystern

Mellansyster Johanna är på västkustbesök och kom upp till mig och mös lite. Dessutom gick vi igenom vår nya dator och som datorproffs fick hon uttala sig och tipsa lite.


Glömde visa henne bilden på när vi använde de små rosa extrastolarna som hon och Patrik gav oss i förlovningspresent. Precis som de hoppades på så har de kommit till flitig användning.

På bilden är det paret Fridolf som har äran att sitta på dem. Bilden är för i övrigt från när Vessige skulle ha årsfest och det var förfest här.

Håller andan lite till

Sotaren är här. Jag frågade honom om jag skulle lägga ut tidningar eller något som skydd för att skydda golv och väggar. Påpekade att vi har golv som vi är väldigt rädda om. Nej då, det behövdes inte. Nu är han inte och håller på med sitt "borst" med långt stålskaft och slänger det sen i golvet. Jag bad honom ta det lugnare mot golvt men ganska direkt därpå så upprepade han proceduren.
Han har dessutom med sig en extremt skitig damsugare in. Och nu dängde han ner sotluckan i golvet.

Jag hoppas han är klart snart. Jag mår illa av hur det här kan sätta sina spår.

tisdag, november 27

Lila look idag

Ska strax sticka iväg på möte. Matchar det lila i min Marc Jacobs Las Vegas tee med lila nagellack och lila strumpor. Dessutom är min gosiga halsduk lila.

Såklart är jag lite stressad och mitt i det på med nagellack. Skulle nyss testa om mitt "Bubbly" från Mavala torkat. När jag känner av så gör jag det alltid lätt med underläppen. Ena nageln hade inte torkat så nu blev det att jag smakade av den. Och mitt tips till er att inte göra det för även om namnet och färgen gör att det låter och ser gott ut så smakade detta nagellack lika illa som alla andra.

Henriks kärleksförklaring del 1


"Älskling jag har ställt fram damsugaren åt dig."

Och så möts jag av detta. Jag fattar. Roligt H, roligt.

Maska i nätet

Hela morgonen har vårt nät här hemma krånglat men nu verkar det fungera igen.

Idag är en fullspäckad dag med jobb och jobb i hemmet och möte. Ikväll blir det midddag hos föräldrarna eftersom båda mina systrar är på korta besök.

Henrik kommer du med? Får jag lov? ;) Det blir korv&majs med potatismos.

måndag, november 26

Such a pretty sight







Allt hade varit perfekt om inte Henrik hade spridit ut sig så med sina två par skor...

Hem ljuva hem

Min chef håller på och köper hus. Eller ja, hon vill köpa hus och är i processen. Ni som varit där vet vad det innebär. Jag stöder henne i alla fall helhjärtat och engagerar mig på mitt hörn. Är ju aldrig små bekymmer man har. Är huset rätt? Hur ska man gå tillväga i budgivning? Vad får man får egna lägenheten? Är läget bra? Och så vidare och så vidare.

Tänker på vårt lilla hus och känner mig lycklig för det fina hem vi har, min fina H och jag.

söndag, november 25

Dum lottning och kalla tår

Hemkomna för en dryg halvtimme sedan. Körde hem lagom för att se lottningen till VM-kvalet. Halvbra för Sveriges del säger jag. När vi inte fick Grekland från sidnindsgrupp A så var Portugal bästa alternativet. Däremot är det dumt att vi åter får Danmark i gruppen. Förefter Sverige så klappar mitt hjärta för Danmark.

Tårna är kalla sen timmar i skogen i eftermiddags. Efter ljuvligt rådjur gick vi nämligen ut för att plocka mossa och ordna med granris. Det tog några timmar och svärfar och Henrik passade på att röja bort lite stormfällt virke när vi ändå var uppe i en del av skogen. Svärmor och jag hjälpte till så gott vi kunde. Mot slutet regnade det över oss och det var väldigt kallt. Hoppas nu alla som får ta del av "skörden" blir nöjda och glada.

Nu väntar tvättstugan och lite kaklande.

Söndag hos svärföräldrarna

Efter att ha jobbat långt inpå småtimmarna sov vi ut idag.

Dagen bjuder mer jobb här hemma och så söndagsmiddag hos svärföräldrarna.
Ska även plocka granris till rabatterna och furstukvisten, både vi och mina föräldrar ska ha.

Undrar vad för gott som svärmor bjuder på, jag hoppas på rådjur...